Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garbata..........

dziewczyny, pomoc, już nie wiem co mam z tym począć!

Polecane posty

Gość garbata..........

jak dbać o skórę tak bardzo wrażliwą? po wszystkim mnie wywala! krem udało m się znaleźć w miarę dobry (choć nie idealny), kosmetyki też mam takie, co mnie nie uczulają, ale demakijaż to jakaś porażka! po wszystkim mnie wysypuje! mam na dodatek cerę b. wrażliwą, naczynkową! próbowałam ziai, eris, eveline, próbowałam garniera, dax cosmetics... różne mleczka, toniki... i po każdym wywala mi syfy! czego więc mam używać? phisiogel jest za słaby!

Gość garbata..........
"kosmetyki też mam takie, co mnie nie uczulają" chodzi mi o kosmetyki kolorowe

Gość garbata..........
znacie jakieś kosmetyki dobre, dla alergików? oczywiście nie pytałabym, gdybym miała kupę kasy na te z najwyższej półki, ale niestety aż tak dobrze to mi nie jest

na cere naczynkową całkiem dobre są kosmetyki z serii AA. Chyba, że masz ochote poeksperymentować z kosmetykami naturalnymi. Ja od pół roku uzywam tylko kosmetyków naturalnych i stan cery się bardzo poprawił chociaż nigdy mocno na nią nie narzekałam.

Gość garbata..........
mam obiekcje odnośnie AA, bo kiedyś stosowałam krem i mnie strasznie uczulał :O na naczynka to jeszcze nie byłby problem sam w sobie, gdyby nie to, że np. teraz, kupiłam sobie mleczko do demakijażu eris, i tak mi pryszcze po nim wysypały, że się wstydzę wyjść na dwór 😭

Gość garbata..........
dzięki wredzioszek, niestety nie mam ani czasu, ani talentu ani chęci bawić się w domowe laboratorium :(

Gość 12 no własnie
polecam CETAPHIL.....do kupienia w każdej aptece

Gość garbata..........
dzięki, zapytam o próbki jak będę w aptece, mam nadzieję, że są :)