Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

it is me

Chcę poznać chłopaka, tylko Gdzie?

Polecane posty

jasne, moi znajomi to poparowani ludzie którzy uwielbiają spędzać czas tylko we dwoje, więc wspólne koncerty i inne wypady odpadają

Gość cvcy
To idź sama/z niesparowaną znajomą i poznaj kogoś całkiem nowego, to nie takie trudne wbrew pozorom.

mam jedna kolezankę singielkę, notabene starsza o 10 lat ode mnie. Chciałam ją gdzieś wyciagać, na miasto, na wycieczkę itp, ale ona jest tak zasiedziana i jej się nie chce, więc zrezygnowałam. Ale sama nie chcę siedzieć w domu i wiecznie narzekać na wszystko.

ale pójście samej do baru, pubu itp jest dla mnie trudne. Wszędzie indziej żaden problem, mogę iść sama. Ale są specyficzne miejsca gdzie chodzi sie z kimś, jakąs grupą, a sama czulabym się bardzo dziwnie.

Gość cvcy
Załóżmy, że idziesz sama na jakiś koncert. Rozejrzyj się, na pewno ktoś też sam będzie stał, możesz podejść i zapytać jak mu się podoba. To już jakiś początek rozmowy jest, potem jakoś pójdzie ;)

kurcze, nie wierzę że Ty całkiem SAM/a byś jechał/a na koncert (w moim przypadku z 70km) a potem nocą był/a na tym koncercie całkiem SAM/a i jeszcze SAM/a zagadał/a do całkiem obcej ci osoby. pomijając nieśmiałość, to jest to raczej niebezpieczne

Gość cvcy
Cóż....ale tak robiłam ^^" Co prawda nie mam tyle do przejechania, co Ty, ale chodziłam sama na koncerty. Patrzyłam, czy są ludzie z którymi można pogadać, czy nie wyglądają na pijanych/zaćpanych... Część osób znałam z widzenia, chodziliśmy na te same imprezy więc to też ułatwiało trochę sprawę.

a mowilem, zdjecie nad lozkiem, codzien sie gapciac i machac jak bede jechal... :) bylem w lublinie przed mrozami hehehe... :D :) 🖐️

zbereznik to czemu nic nie mówiłeś Ty bestio :P moje spacery nic nie dały, tylko sie przeziebiłam 😭