Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cos podobnego!?

Facet robi tak abym to ja go rzuciła-miałyscie tak?!!

Polecane posty

Gość Cos podobnego!?

dla mnie mowi ze zalezy mu itd ale celowo pisze opisy na gg ze jest z dupami ze gdzies chla itdjakbym miala go rzucic..mamy po 27 lat

Gość norrrmalka przecież
to jest tak typowe, że aż nudne, wrażliwy misio nie chce mieć cię na sumieniu, więc robi wszystko, byś to ty zerwała i nie daj Boże nie wydzwaniała potem z błaganiami o powrót

Daj sobie spokój dziewczyno z takim śmieciem bo szkoda twojego czasu.

Gość Cos podobnego!?
mi na nim nie zalezy, nie kocham gfo, nawet nie zdazylam sie zakochac:) ale nie jestem typem jakiejs samotnej depresantki, wrecz przeciwnie, nie wydzwnaiam nigdy do faceta, nie pisze,ja zaswsze odpisuje. Jestem zbyt honorowa wiec nie wiem skad wzial taki pomysl:) kolezanka powidziala ze moze chcce wzbudzic we mnie zazdrosc abym zaczela sie nim bardziej interesowac:)

możliwe. Ale jeżeli tak nie jest to co? Szkoda czasu na niego. Stać cię zapewne na jakiegoś wartościowego goscia.

Gość norrrmalka przecież
No cóż, cokolwiek robi, to w jego wieku nieco niepoważne. I te kretyńskie opisy na gg będące debilizmem same w sobie :O

Gość norrrmalka przecież
A ta zazdrość to raczej bzdura, o co niby, o to że pije alkohol? :D I słownictwo też boskie :O Z kim Ty się w ogóle zadajesz i po co? :)

Gość Cos podobnego!?
uwazam tak samo jak Wy, ciekawilo mnie jedynie dlaczego facet nie potrafi wprost pogadac tylko zachowuje sie jak debil, o0lewam go od kilku dni, wiec moze stad takie podchody, a moze jest tak glupi ze robi to nieswiadomie:) tak czy inaczej-FRAJER

Gość norrrmalka przecież
Jak nieświadomie, nieświadomie to niemowlak może połknąć klocek ;) Co to za metody rodem z podstawówki, i to żeńskiej, a do tego na tak niskim poziomie? Co innego ustawić sobie opis w stylu "M. :*" i liczyć, że dziewczyna będzie zazdrosna, a co innego informowanie świata, że się chleje z dupami (wtf?) :O

jakby wszystkie kobiety były takie jak ty byłoby zajebiście :)