Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owocowa92

co to za choroba

Polecane posty

nie mam pojęcia co mi jest... mam gorączkę i ból mięśni. zero kataru, kaszlu, gardło mnie też nie boli. wiecie co to może być?

Gość garbata..........
coś grypopodobnego...? a masz inne objawy jak np ból brzucha, biegunka itp?

Gość basik_basik
To chyba początek grypy.

no właśnie żadnych innych obiawów nie mam.. tylko ta gorączka i czuje sie jakby walec po mnie przejechał..

Gość garbata..........
bóle mięśni, kości i stawów są charakterystyczne dla grypy, przy zwykłym przeziębieniu to nie jest istotnym objawem. wiadomo, że jak organizm jest osłabiony, to się odczuwa ogólny dyskomfort, ale przy grypie jest to mocno nasilone. idź lepiej do lekarza, to znaczy tak czy inaczej i tak będziesz musiała go odwiedzić. i radzę ci iść jak najszybciej, dzisiaj jeśli masz w okolicy weekendowy dyżur, bo jeśli to początek, to jeszcze jesteś na chodzie, a jutro to dopiero może ci się zacząć...

zwykle przeziębienie przechodzę w inny sposób (katar, dreszcze, ból gardła) tym razem mnie to bardziej zaniepokoiło... wczoraj miałam pracowity dzień, położyłam sie do łóżka zmęczona i długo nie mogłam zasnąć bo było mi gorąco... dzisiaj rano też nie nadawałam sie do życia ale wzięłam apap i za jakieś dwie godzinki czułam sie tak jakby mi nigdy nic nie było... i dopiero teraz znowu mnie zaczęło łamać w kościach.

Gość garbata..........
nie zwlekaj

Gość Koń Rafał
to na pewno PÓŁPASIEC!

Gość tgrdtrt
typowe objawy grypy...kaszel może pojawić się..choć nie musi...tu antybiotyk nie pomoże, bo nie działa on na wirusy...jedynie tabletki na zbicie temp. i leżenie...gdy ja miałam grypę, to nawet światło mi przeszkadzało i musiałam mieć spuszczone rolety w pokoju...

Gość natuska85
Wirusówka, nic ci nie będzie, najskuteczniej jest wyleżeć to i wygrzać.