Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darekkkk

Pomóżcie mi odzyskac dziewczynę.

Polecane posty

Gość Darekkkk

Tak więc... jak odzyskac utracone zaufanie? Znalazłem niesamowitą dziewczynę, przyjaciółkę mojego brata. Prześliczną, inteligentną i zabawną, do tego z szerokimi zainteresowaniami i bardzo szczerą- no po prostu ideal. Zaczęliśmy ze sobą kręcic i z ręką na sercu przyznaję- zakochałem się w niej po miesiącu. Ja mam 22 lata, ona 17. Z tym, że bardzo powoli budowaliśmy relacje między nami. W mędzyczasie... kumple zaciągali mnie na dziwki, dwa razy w okresie, kiedy się z nią spotykałem. I trach... plotki szybko się roznoszą, dowiedziała się i od tej pory nie zamieniliśmy ani jednego słowa. Jedyne, kiedy ją widuję, to gdzieś ze znajomymi na osiedlu, bo mieszkamy na tym samym, kiedy przychodz do mojego brata, od razu przechodzą do jego pokoju. On jest gejem, jak coś. Wczoraj siedzieli tam w większej ekipie, a ja z kumplem w drugim pokoju i tylko momentami słyszałem jej głos i śmiech... Kurwa, jak to boli. Pomóżcie, co mam robic?

Gość ToJaMowieJa
Na dziwki w tym wieku? Haha, ale złamas. Zostaw tę dziewczynę w spokoju popaprańcu!!

Gość Darekkkk
Kumpel chodzi, bo jak twierdzi, "nie będzie się męczył z dziewczyną parę miesięcy, żeby mu w końcu dała". No i czasem ja z nim, stare zwyczaje, ale teraz to nie wiem, czemu tak głupio zrobiłem. Jest jakaś szansa?

Gość Darekkkk
Podnoszę ;(

Gość klasuyra
haha ooo w koncu coś nowego a nie ciągle wałkowane tematy, brawo 8/10 :)

Gość Darekkkk
No co z Wami? Pomóżcie!

Gość a teraz to jesteś w domu
masz 22 lata i chodzisz na dziffki:D no to z tobą coś nie tak,dobrze że cię olała,daj jej spokój nie ta liga:P

Gość Darekkkk
moj brat jest gejem ale cos ostatnio ona glosno jeczala w tamtym pokoju myslicie ze rucha ja analnie?

Gość dobrzeee ciii taaaak
nie no daj jej spokój , jestem pewna , ze jakbyś z nią był też byś chodził na dziw.ki . Po cholere masz jej psuć obraz wartościowego męzczyzny ?

sam sobie pomóż jak byłeś takim zjebańcem że jezdziłes na kurwy to spiepszaj taraz do nich a dziewczynie daj spokój niech sobie znajdzie porządnego faceta !!!!!!!!!!!!!

Gość Darekkkk
Jak na razie namówiłem brata i innych wspólnych znajomych, żeby powoli przygotowywali grunt ; ) Niedlugo jego urodziny, ja będę i ona też jest zaproszona, ale z tego, co słyszałem, nie ma zamiaru przyjsc, tylko dzień wcześniej lub późnij się z nim spotkac na piwie, dac prezent itd ;/

Gość Darekkkk
A to o jęczeniu w pokoju brata to podszyw ;/

Gość Darekkkk
NO CO JEST Z WAMI????????????

Gość w miare porzadna dziołcha
Hahaha jakbym sie dowiedziala ze koleśktory siewemnie zakochał chodził na dziwki to bym takiego śmiecia kijem przez szmate nie tknęła. NA PEWNO JĄ ODZYSKASZ HAHAHAHAHAHAHA

Gość gość
bylem ze swoja dziewczyna narzeczona prawie 5 lat, po studiach zmienilismy miejsce zamieszkania na jej miasto, wszystko bylo dla mnie nowe, wyjechalem do pracy kilkadziesiat kilometrow dalej w delegacje ale czesto bylem w domu, jednak cos zaczelo sie psuc. pozniej dowiedzialem sie ze zdardzala mnie z innym facetem, z ktorym z reszta tez juz nie jest o gdzies wyjechal. ja w tym czasie skonczylem delegacje i wrocilem do tego maista. zaczalem prace a ona tam mieszkala, zaczelismy sie spotykac znow, w celach twarzyskich, pozniej nastapil powrot do siebie. porzez osotatniem miesiace znow sie wszystko pokeilabsilo. ona miałem wrazenie ze szuka znow czegos innego nowego, sama mi mowi ze chciala by umawiac sie na randki, flirtowac z innymi. Nie mogłem jej znow stracic. Zamowilem urok miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl i jest między nami tak jak sobie wymazyłem.

Gość gość
Nie odzyskasz jej, pogódź się z losem.