Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ganzalleinaaaa

dlaczego żaden facet mnie nie chce

Polecane posty

Gość donald_tusk
PS. mozesz wstawic fotke swoich nóg, od pasa w dol ---> ocenimy uczciwie. (zaloz tylko majtki, bo sie zboki zleca)

Gość mala asia
ganzalleinaaaa - wszytko jest do osiagniecia, chcesz schudnac w udach, sa na to cwiczenia, chcesz schudnac na brzuchu tez sa jakies cwiczenia, ja preferuje joge, nie powiekszaja sie miesnie tylko ewentualnie wydluzaja, ale moja mama zawsze mowila ze basen jest najlepszy, woda wyciaga wszytko. poczytaj sobie o trinny i susannah, ja dzieki nim ucze sie jak podkreslac swoje atuty, i tuszowac wady. wiem jakich ubran nie powinnam nosic, a jakie podkreslaja moja sylwetke, tak samo moze sie nauczyc jak robic sobie idealny dla ciebie makijarz. w tych czasach posiadajac internet mozemy znalesc tam wszytko, tylko niektorzy nie potrafia tego docenic. po co marnowac czas i urzalac sie nad soba? wyslij zdjecie jasiek5@op.pl a podpowiem ci pare rzeczy. :)

ganzalleinaaaa -> facet nie ma miarki w oczach i różnicy 5 centymetrów raczej nie zauważy. dwa wielu lubi masywne uda i duże pupy ;)

Gość ja tez nie mam powodzenia
Wolę nie, kafeteria nie jest fajnym miejscem, można tylko się jeszcze bardziej zdołować

Gość gbhnnhjj
moze czas zaakceptowac siebie? Mam duze uda i cwicze, ale są moje. Mam 2 rece i dwie nogi, zdrowa glowe. to sie liczy, a nie 2 czy 3cm roznicy w obwodzie ud :) Autorko- pokochaj siebie :)

To masz spokój!Mnie niby chcą,ale ja już ic nie!Święęęęęty spokój mówię ci,bez tych gaci!:D

Gość ganzalleinaaaa
ćwiczyłam joge, pływałam, nie schudłam wręcz obwód sie zwikszył łydka też potężna 38 cm jest xle wiem o tym

ganzalleinaaaa -> bo ćwiczenia powiększają mięśnie ;) poćwicz pupę tak aby była twoim dużym i krągłym atutem ;)

Gość yuyttyyytt
Levviatan, jak sam zauważyłeć ćwiczenia powiększają mięśnie. Ja też miałam chude nogi ale po 3 miesiącach ćwiczeń wyglądają super (podobnie tyłek). Nie jak nogi kulturystki tylko normalne, szczupłe nogi

Gość ganzalleinaaaa
ok, to jakie sa ustalenia mam się w miare przyzwoicie ubierać tzn jakies fatałaszki odpowiednie do figury (które to?) make up- jedynie podkład bo mam to i owo na facjacie, reszty nie trzeba chyba że usta no i myślicie że bedzie grało? nie sądze już próbowałam, jestem zmęczona tym

Gość ganzalleinaaaa
wiem że nie wiecie co mi będzie pasowało, ale w co nalezy zainwestować i zwrócic szczególna uwagę to i tak nic nie zmieni, wiem o tym choćbym cuda z wianki ze soba zrobiła na nic rili

ganzalleinaaaa -> poczytaj różne strony o modzie i dopasowywaniu ubrań do figury bo my nie wiemy jaką dokładnie masz figurę ;)

Gość Iga10
Mnie też niechce żaden facet i dupa blada,a mam już 45l i pogodziłam się już z samotnością

Gość Bezprofilowa
Tak dołączę do tematu ... Każdy facet , który posłuchałby mojego opisu pewnie powiedziałby , ze jestem idealna. Ale!!! Jakoś do tej pory jestem sama i nie wiem dlaczego :/ jestem dość ładna , figura bardziej kobieca niż płaska . Nie jestem zazdrosna , nie plotkuje . Lubie grać , oglądać sport i ufam bezgranicznie ( gdy kiedyś moj facet mówił , ze wychodzi z kolegami dopóki sam sie nie odezwał ja nie pisałam do niego tony sms i nie dzwoniłam tysiące razy). I , ze tak sie wyrażenie "nigdy mnie głowa nie boli";) i co ja robię zle ?;)

Gość gość
Ode mnie odszedł po 4 latach. Na pożegnanie powiedział jedynie że jestem wspaniałą kobietą, ale nie możemy być razem. Ale ja nie wyobrazałam sobie życie bez niego. Powiedziałam sobie ze albo on albo żaden. Próbowałam wszystkiego, aż natrafiłam na stronę z rytuałami http://urok-milosny.pl. Nie zastanawiałam się długo i zamówiłam rytuał na jego powrót. Czekałam, aż w końcu odezwał się do mnie że nie może beze mnie żyć i musimy być razem. To najszczęśliwszy dzień w moim życiu.

Gość gość
a ja mam małego penisa 10cm i też mnie żadna nie chce