Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaDona

Pozytywny test a brak ciazy na usg

Polecane posty

Gość OnaDona

Witam Was kochane. Moj problem polega na tym ze juz 3 tydzien spoznia mi sie okres zrobilam test i wyszedl pozytywny. Ciagle boli mnie brzuch i jajniki oraz piersi, zrobily sie tez pelniejsze. Temperatura od jakis 3 tygodni powyzej 37. Poszlam do ginekologa ktory stwierdzil ze on ciazy nie widzi (zrobil mi usg) i przepisal luteine ktora mam brac 5 dni, dzisiaj skonczyl sie 4 i okresu brak. Czy myslicie ze to jest ciaza? Czy test mogl sie pomylic? Nie wiem juz co mam robic:(

Gość OnaDona
błagam pomozcie :(

Gość ale w czym ci mamy pomoc
mamy wejsc ci do cipki i cie spenetrowac ?

Gość kalenndarnica
jestem w takiej samej sytuacji. Okres spóźnia mi się 2 tygodnie. Test pozytywny a na usg nic. Lekarz powiedział ze to na pewno ciąza tylko on nie wie czy wczesna czy pozamaciczna. Mam się obserwować i przy jakiś dziwnych, mocnych bólach brzucha, omdleniu lub krawieniu natychmiast do niego dzwonić

Gość jeżeli to wczesna ciąża to
nawet usg może tego nie wykryć. Lekarz powinien był Cie skierować na badanie krwi. Moja siostra zrobiła 2 testy i obydwa wyszły jej pozytywne, jednak z badania krwi wyszło ze w ciąży nie jest.

Nie panikuj . idź do innego lekarza i powiedz o swoich rozterkach. U mnie kiedyś też wychodził test pozytywny , ciąza się nie rozwijała,pęcherzyk był pusty.

Gość zegarynkaa
test mógł wyjść źle, a Twoje objawy, cóż ... mogą być spowodowane stresem, wpajaniem sobie że być może jesteś w ciąży. Ból brzucha, pełniejsze piersi to też mogą być Twoje mało obiektywne opinie. Zrób drugi test :)

Gość izia87
a mnie sie wydaje ze jestes test z tej strony nie mógł wyjsc raczej zle,gdyby wyszedł negatywnie to tak a tu jednak masz ten czynnik ew krwi co maja kobiety w ciazy podobno ze jak jest w czesna ciaza to nie zawsze widac ja na usg troche poczekaj i idz na kontrole a dla pewnosci powtórz test mo ze sie myle.miałam tez takie objawy jak ty i jestem:)

Gość OnaDona
Ide w czwartek znowu do lekarza i mam nadzieje ze zobacze sliczna fasolke. Ciagle mnie boli brzuch jak na okres ale okresu nie ma. Dodam ze gdyby nie to ze przez ostatnie tygodnie moj apetyt jest 100 razy wiekszy to nie pomyslalabym ze jest cos nie tak. No pomijajac to ze nie mam okresu.

Gość donia ja
na twoim miejscu dałabym spokuj z czekaniem iposzł na betelu do innego ginia

Gość kasia_k16
Zrób sobie bete kosztuje to okolo 20 zl a bedziesz miec 100%pewność cy jesteś czy nie. dziwie sie tylko lekarzowi ze tego ci nie zalecil, bo by bylo jasne czy jestes czy nie

Gość NATYCHMIAST DO SZPITALA!
POWINNAŚ UDAĆ SIE DO SZPITALA. na 99 % to c pozamaciczna. ja tak miałam.w koncu w 11 trygodniu operacja. idz do lekarza zrób bete jesli rosnie to znaczy ,że gdzues ie ciąza rozwija nie koniecznie w maicy.