Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Do czego służy facet?

Polecane posty

Do wykonywania prac domowych i zarabiania pieniędzy? xD

Gość ospa to choroba dziecięca
Sprzedam faceta... Tanio.... data pierwszej rej.78r.Egzemplarz okazowy,duże gabaryty,tył zgarbiony,poduszka powietrzna z przodu,ropniak,możliwość jazdy na gazie,wrażliwy na pedały,drążek położony centralnie-prawie niewidoczny,najlepiej posuwa na obwodnicach,na trasie wszystko jak leci.Porządnie stuknięty,dużo pali,niemiłosiernie śmierdzi z tylnej rury.Zapas gum GRATIS! >

abc101 - do zakrecania sloikow w taki sposob, by kobieta nie mogla ich otworzyc ;)

Penis jest jak pies: - plącze się miedzy nogami - lubi jak się go głaszcze - cieszy się razem z panem 2.. Dlaczego mężczyźni pragną ożenić się z dziewicami? -Aby uniknąć krytyki. 3.. Jak nazywa się mężczyzna, który utracił 90% swej inteligencji? - Wdowiec. 4.. Po czym można poznać, ze facet jest podniecony? - Oddycha. 5.. Jak wyglądałby świat bez mężczyzn? - Byłby pełen szczęśliwych, grubych kobiet 6.. Co wspólnego maja chmury i mężczyźni? - Jak znikają za horyzontem - nastaje piękny dzien. 7.. Jak nazywa się mężczyzna, któremu amputowano 90% mózgu? - Eunuch. 8.. W czym jedzenie jest lepsze od seksu? - godzinami nie trzeba czekać na kilka sekund przyjemności. 9.. Po co na końcu członka znajduje się dziurka? - aby mózg właściciela nie zginął z braku =lenu. 10.. Kiedy mężczyzna jest wart 5 zl? - Gdy w "Makro" pcha wózek na zakupy. 11.. Dlaczego faceci mówią o swoich członkach "mój przyjaciel"? - bo pragną Wierzyc, ze ten =to kieruje ich życiem - jest ich przyjacielem 12.. Dlaczego tak mało jest kawałów o mężczyznach? - bo to nie ładnie wyśmiewać się ze stworzeń "inteligentnych inaczej". 13.. W jaki sposób mężczyźni przygotowują sobie kąpiel z bąbelkami? -Jedzą wcześniej dużo fasolki... 14.. Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzną a E.T.? -E.T. dzwonił do domu... 15.. Co dla mężczyzny oznacza posiłek z 7 dań? -hot-dog i szesciopak... 16.. Co dla mężczyzny oznacza pomoc przy sprzątaniu? -podniesienie nogi, żebyś mogła poodkurzać... 17.. Jak należy rozumieć zachowanie mężczyzny, który każe Ci przestać odkurzać i trochę odpocząć? -prawdopodobnie przez odkurzacz nie słyszy telewizora... 18.. Czym różni się mężczyzna od kota? -koty zawsze trafiają do kuwetki 19.. Po czym poznać, ze mężczyzna jest dobrze wychowany? -wychodzi z basenu gdy musi się załatwić... 20.. Nagi mężczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoja męskość: -dwa centymetry więcej i byłbym królem... Na to jego zona zwraca mu uwagę: -dwa centymetry mniej i byłbyś królowa... 21.. Dlaczego mężczyźni tak lubią kawały o blondynkach? -bo mogą je zrozumieć... 22.. Czym różni się mężczyzna od komputera? -w komputerze wystarczy wydać JEDNO polecenie.... 23.. Dlaczego psychoanaliza mężczyzn zabiera mniej czasu niż psychoanaliza kobiet ? -kiedy trzeba się cofnąć do dzieciństwa oni już tam są... 24.. Co ma wspólnego mężczyzna w łóżku i jedzenie z mikrofalówki? -30 sekund i gotowe... 25.. Ilu mężczyzn potrzeba do wkręcenia zarówki? -dowiemy się jak tylko któryś wstanie z kanapy... 26.. Jaka jest różnica pomiędzy barem a łechtaczką? -większość mężczyzn nie ma problemu ze znalezieniem baru... 27.. Dlaczego mężczyźni nigdy nie pokazują prawdziwych uczuć? -nie =ożna pokazać czegoś, czego się nie ma... 28.. Kobieta: -czy kochasz mnie tylko dlatego, ze mój ojciec zostawił mi fortunę? Mężczyzna: -ależ skąd, skarbie, kochałbym Cię tak samo, bez względu na to, kto zostawiłby Ci fortunę... 29.. Jak sprawić, żeby mężczyzna był szczęśliwy w sypialni? -przenieść tam telewizor... 30.. Po czym poznać, ze mężczyzna ma orgazm? -przewraca się i zaczyna chrapać... 31.. Jaka jest różnica miedzy mężczyzna a lekarzem? -lekarz jest uprzejmy gdy prosi, byś się =ozebrała, -lekarz słucha, gdy narzekasz, -lekarz myje ręce zanim Cię dotknie. 32.. Dlaczego puszki z piwem tak łatwo się otwiera? -przyjrzyj się, KTO je otwiera... 33.. Co to oznacza, gdy jesteś w domu a mężczyzna okazuje Ci nagle zainteresowanie i sympatie? -pomyliłaś domy... 34.. Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzna a wielbłądem? -wielbłąd może pracować 8 dni bez picia, podczas gdy =ężczyzna może pić 8 dni nie pracując...

Gość Do czego służy facet?
do bicia?

Gość Andromedaxja
facet sluzy do tego, zeby zapewnic mi stabilizacje finansowa. Wszystko inne jest drugorzedne

zgadza sie :O :O powiedziałam ,ze jak sie nie zastanowi nad sobą to zakatrupie !Koorwa jak pójdzie trzepać dywan to cały dzień dywan wisi a jego wcieło ,ma kupic makaron kupuje młotek BO AKURAT BYŁA PROMOCJA!!:O nie ja mam dość ...

abc101 pojawiam sie i rozpierdalam wasz swiat... potem tydzien probujecie go sobie poskladac i wtedy pojawiam sie znowu... :P

Szara komórka weszła do mózgu faceta. - Hallo, hallo, jest tu ktoś!!! woła. Odpowiada jej cisza. - Hej, hej, no jest tu ktoś!!! Dalej cisza. Nagle z oddali z drugiego końca ktoś odpowiada: - Tu jestem!!! nieśmiało woła jakaś zabłąkana druga szara komórka. - A dlaczego jesteś tu sama? pyta pierwsza. - Bo wszyscy są jak zwykle na dole smutno mówi druga.

Zbereznik, w takim razie z przykrością muszę przyznać , że jesteś .............bezużyteczny.:( Ale nie przejmuj się, w tym momencie nie odbiegasz od swych kolegów :D

Mężczyzna ogląda się nago w lustrze, nagle jego członek zaczyna się podnosić. - Spokojnie, spokojnie to tylko ja! ------------------------------------------------------- W czasie wizyty u dentysty dzwoni komórka pacjentki, która nie może rozmawiać. Kobitka bezradna. Dentysta w końcu sie zlitowal. Bierze komórkę: - Halo Kto mówi? - Jak kto, kto mówi?! MĄŻ! - Aaaa Mąż OK., zaraz kończymy. Żona tylko wypluje i natychmiast oddzwoni. ----------------------------------------

A TU JAKBYM SWOJEGO WIDZIAŁA !! Żona wyjechała w delegację. Mąż rankiem bierze dzieciaka i wiezie do przedszkola. - To nie nasze dziecko mówi przedszkolanka. Jadą do drugiego. - Nie znamy pana synka słyszy w drugim. Jadą do trzeciego, czwartego wszędzie tak samo. Nie znają dzieciaka. W końcu młody nie wytrzymał: - Tato, zaliczamy jeszcze tylko jedno przedszkole i jedziemy do szkoły, bo się w końcu na lekcję spóźnię!

Ilu mężczyzn potrzeba, aby zmienić rolkę papieru? - A kto to wie? Czy to kiedykolwiek się zdarzyło? ---------------------------------------- PODOBNIE JEST Z OTWARTĄ KLAPĄ w kiblu !!!:O to dla nich jakies okno na świat chyba jest !

Jedzie chlop furmanka i krzyczy -wegiel przywiozlem!!! a koń sie odwraca - taa tys k**wa przywiozl?!

Jedzie facet pociągiem, zobaczył ładną babkę.Nagle z przykrościa dochodzi do wniosku, że ma rozporek otwarty.Odwraca się i szybko zapina.Jednak męczy go to, czy babka widziała coś i pyta: -widziała pani może szefa? - szefa nie.Ale jakiś fizyczny na worku leżał. ;)

abc101 w takim razie tylko sie cieszyc, ze w spoleczenstwie jest coraz wiecej mamisynkow, co to sprzatna, pozmywaja sloiki, skosza trawnik, a wieczorem zapytaja kochanie o czym chcialabys porozmawiac... :D moze jeszcze rabatki posadza przed domem... :D :D :D 🖐️

Skąd wiadomo, że mężczyzna robi plany na przyszłość? - Bo kupuje dwie skrzynki piwa zamiast jednej. ---------------------------------------- Dwoch gejow na wycieczce jeden poszedl za krzaki sie zalatwic po minucie krzyczy Poronilem przylatuje drugi i mowi Debilu nasrales na zabe

Zbereznik, chcesz powiedzieć, że aż taki męski jesteś????????????? No w sumie dzielnie się tu pojawiłeś w przeciwieństwie do facetów.Założę się, że tylko podglądają, ale żaden się nie wychyli.:D

Jak nazywa się niewrażliwa podstawa penisa? - Facet. -------------------------------------- Grubo po drugiej w nocy wchodzi mocno zawiany facet do domu, trzaska drzwiami i drze gębę: „WRÓCIŁEM!!!! Cisza W trakcie pokonywania korytarza rozbija lustro lecz nie zwraca na to uwagi tylko znowu wrzeszczy „WRÓCIŁEM!!!! Cisza Po drodze rozbija jeszcze szybę w meblach ale nie dale za wygraną brnie naprzód. Wchodzi do sypialni z impetem rzuca się na łóżko, patrzy w sufit i mówi: - ku**a jak dobrze być kawalerem

Dlaczego pajęczyca czarna wdowa zabija samca zaraz po kopulacji? Żeby powstrzymać go od chrapania.

Ospa, nie sądzisz , że mamy tu jednak faceta? Ale jakieś toto słabiutkie i nieśmiałe.Myślę o tym "spierdalaj" nawet wiele nie ma do powiedzenia. :D