Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Do czego służy facet?

Polecane posty

Gość pedzelllll
Jak tak wam kobitki brak męskiego towarzystwa to w takim razie zlituje się i z wami "posiedzę" troszkę :P Idzie Adam przez pustynie i nagle wypadło mu żebro na piach. Zobaczył to i mówi: -O k**wa !!! I słowo ciałem sie stało i zamieszkało między nami :D:D

Gość pedzelllll
jak kobieta powinna traktować meżczyzne? -jak psa dlaczego? - nie drażnić, nakarmić i wypuszczać na noc

Gość pedzelllll
Dlaczego kobiety mają krótkie stopy???? ........................... ...........................żeb y stac bliżej zlewu:D abc101 A kto powiedział że się nie boje??Ale trzeba pokonywać lęki

Gość pedzelllll
abc101 Wypuszczać na noc?????????????A nie wpuszczać? Na noc wypuszczać a nad ranem wpuszczać :P

Gość pedzelllll
Zalamana blondynka stoi przy rozbitym aucie: - Co ja teraz powiem mezowi?! Przechodzacy obok mezczyzna postanowil sobie zazartowac: - Niech pani dmucha w rure to sie karoseria wyprostuje. Blondynka dmucha wiec w rure, lecz nic sie nie dzieje. Po ok. godzinie przechodzi obok druga blondynka i mowi: -Ty glupia jestes. Zamknij drzwi! Jaki młody??A ile muszę mieć lat żebym był dla Ciebie młody :P

Gość pedzelllll
abc101 23? 22? No powiedzmy że tyle mam,mniej więcej.A skąd wiedziałaś??To w takim razie ile ty masz skoro dla Ciebie 23 to młody :P

Mlody, kobiet nie pyta się o wiek.:( Ale nie jestem jakąś starą babą, nie martw się :D

Gość pedzelllll
abc101 Mlody, kobiet nie pyta się o wiek. Ale nie jestem jakąś starą babą, nie martw się Domyślam się że aż tak stara nie jesteś :P bo przecież umiesz obsługiwać komputer.No ale martwić to ja się chyba nie muszę bo przecież jak widzę to facetów to Ty raczej nie lubisz(patrząc po temacie) :P

Młody , ja wiem, że faceci raczej nigdy nie wiedzą niczego jak nie powie im się wprost, ale co do tematu , to pomyśl jednak bardziej przewrotnie :D

abc101 w dalszym ciągu robi poszukiwania tego jedynego.Już bierze na spytki jak wiekowo stoją:D

Gość pedzelllll
abc101 Młody , ja wiem, że faceci raczej nigdy nie wiedzą niczego jak nie powie im się wprost, ale co do tematu , to pomyśl jednak bardziej przewrotnie Czyli mam rozumieć że tylko sobie prowokujesz?? Może nie tyle że nie wiedzą,ale wolą to po prostu usłyszeć :P

Gość apierdolicie
przed slubem sluzy do rozywkii seksu a po slubie to juz sie nie nadaje do niczego, faceci sa bezuzyteczni.... i gdzies mam ih pieniadze....

Gość dezodorant bez daty ważności
mężczyźni służą do : 1) seksu 2) seksu i narzeczeństwa 3) seksu i małżeństwa 4) małżeństwa i prokreacji 5) małżeństwa, prokreacji i zarabiania pieniędzy 6) rozwodu 7) MIŁOŚCI ( to ostanie to głupie jest i można pominąć.... ;):))

18:52 [zgłoś do usunięcia] ospa to choroba dziecięca A TU JAKBYM SWOJEGO WIDZIAŁA !! Żona wyjechała w delegację. Mąż rankiem bierze dzieciaka i wiezie do przedszkola. - To nie nasze dziecko mówi przedszkolanka. Jadą do drugiego. - Nie znamy pana synka słyszy w drugim. Jadą do trzeciego, czwartego wszędzie tak samo. Nie znają dzieciaka. W końcu młody nie wytrzymał: - Tato, zaliczamy jeszcze tylko jedno przedszkole i jedziemy do szkoły, bo się w końcu na lekcję spóźnię! :D:D

Gość abc ile masz lat?
?

Gość xczvzzvxvxzvvczxvczcxvvc
abc ile masz lat? ? Ona ma 28 i jest starą heterą.

Gość Facet1221
A pierdo****e dziewczyny facet aby być prawdziwym facetem musi spełniać kilka podstawowych kryteriów. Musi dbać o swoją rodzinę, zarabiać pieniądze, ochronić swoją dziewczynę w razie jakiegokolwiek niebezpieczeństwa i mniej więcej ogarniać motoryzację jeżeli nie spełnia jakiegokolwiek, to nie może nazywać sie facetem, jest pipką a tak samo w 2 strony powinien co najważniejsze kochać. Narzekacie na facetów a to same sobie przecież ich wybieracie....

Gość gość
No cóż wybiera się z tego co jest. Gdyby asortyment był lepszej jakości bo takie byłoby też wszystko inne a tak....ale jakoś żyć trzeba.

Gość gość
To ja wam powiem, dla odmiany, do czego służą kobiety. Do ******** i gotowania.