Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabymCosZmienic

Pomoże mi ktoś w doborze koloru włosów lub ?

Polecane posty

Witam. Chciałabym zmienić coś w wyglądzie. Myślę o zmianie koloru włosów lub ewentualnie zmianie fryzury:) Jestem blondynką o bardzo jasnej karnacji i niestety boję się zmian, dlatego zazwyczaj czeszę się w jeden, ten sam, sposób. Jest tu ktoś kto zechciałby mi pomóc?:) Z góry bardzo dziękuję :)

Za momencik wyślę:)

Poszło:)

Chyba raczej bym podziękowała za usługi tego Pana :)

Gość gremini7777
a jakie masz oczy i kształt twarzy?

No właśnie kształt twarzy mam okropny, bo jakby taki okrągły;/ Oczy raczej małe, zielono- szare jakby...

Jestem młodą dziewczyną i chciałabym wyglądać naturalnie i lekko... Ciężko właśnie z doborem jakiegokolwiek koloru czy też fryzury, bo mam okrągłą buzię i jasną karnacje.

Gość gremini7777
nie widzialam twojego zdjecia ale mysle ze ładnie by ci było w jasnym brązie z rudymi refleksami.

Pomoże ktoś?:)

Teraz masz oklapniete włoski, co jeszcze bardziej podkreśla okragła buzie:) mówie, ci zastanów sie na scięciem i fajnym cieniowaniem:) Kolor rudy jak najbardziej pasuje do bladej cery:) Ja bym zaryzykowała:) Chociaż mi ogólnie podoba się konkretny typ urody, kontrasty, czarne włosy,bielutka buzia i czerwone usta, albo rude włosy i zielone oczy(sama posiadam taki "zestaw":)))

Ja właśnie zbytnio za kontrastami nie przepadam, w czarnych włosach z moją karnacją wyglądałabym chyba gorzej niż teraz. Preferuję tak bardziej delikatne zmiany, tak jak mówiłam zmian się boję bardzo, dlatego chciałabym coś stopniowo zmieniać, bez jakiś odważnych decyzji od razu :) Nad tym ścięciem pomyślę:) Bardzo dziękuję za radę:)

Gość moim zdaniem to
nie musisz nic zmieniac tak ci bardzo ladnie jesli chcesz to mozesz troche jasniejsze sobie zrobic. to jest twoj naturalny kolor ?

Tak, to jest mój naturalny kolor. Nigdy jeszcze nic nie kombinowałam:) Dlatego chciałabym coś zmienić...

Gość moim zdaniem to
tak ci jest ladnie i nic nie zmieniaj naprawde

Levviatan Oczywiście masz rację, tylko teraz problem jaką fryzurę dobrać :) Może coś doradzisz?:)

widziałem kiedyś coś takiego dwa pasma włosów z przodu aby opadały na klatkę piersiową reszta swobodnie do tyłu z tym ze mniej więcej z nad ucha splecione da cienkie warkoczyki które potem się łączą w jeden (i wpleciona jakaś ozdoba na łączeniu) co całkiem fajnie wygląda przy długich włosach a tak na marginesie masz całkiem ładną figurę :)

Dziękuję:) Spróbuję coś pokombinować, aczkolwiek końcowy efekt może być po prostu komiczny:P

Gość kozibonk.......
autorko- mi przypominasz z wygladu Kirsten dunst , wiec radze poogladac jej zdjecia . co do koloru to odradzam rudyw twoim wypadku ,to nie jest najlepszy kolor dla ciebie. najladniej byloby ci w jasnym blondzie lub miodiwym blondzie/jasnym brazie nie udalo mi sie znalezcjakichs fajnych fotem Kirsten ,jedynie co to tylko tylko ta: http://www.googggle.info/hair/wp-content/uploads/2009/02/hairstyles-for-a-round-face.jpg przewaznie jednka ma ona zjechane wlosy, wiec moze zoabczy jak sie NIE obcinac.....

coś takiego nie każdej pasuje bo to bardziej fryzura z filmów fantasy ;p zresztą możesz poprzeglądać zdjęcia fryzur z różnych gier i poszukać coś dal siebie ;)

Masz drobną buzię (całkiem ładną na marginesie), ale duże czoło. Proponuję grzywkę, tylko nie taką "od gara", jak nosi np. Chylińska (czy może nosiła, bo nie śledzę jej sposobu stylizacji), a raczej taką na bok, tylko, żeby grzywka zajmowała powierzchnię całego czoła. Hmm... Poszukam jakiegoś zdjęcia. ;) http://salon-de-coiffure-coiffeur-homme-rennes-35.coiffurevalentin.com/salon-de-coiffure-rennes/Salon-de-coiffure-Rennes.jpg http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:bYk7pwN1zLCY6M:http://img338.imageshack.us/img338/3293/fryzura7vm3.jpg&t=1

Właśnie fryzjerka, u której byłam polecała mi coś jakby pod karmel... Ale chciałam jeszcze zapytać Was co myślicie:) Ja osobiście właśnie myślałam nad jaśniejszym od obecnego blondzie - tak jak właśnie mówisz. A jakąś inną fryzurę do mojego kształtu twarzy polecicie?

Lookrecja -> zgadzam się takie proste "leżące" trochę głupio wyglądają ;) jak już maja być puszczone swobodnie to lepsze są loki lub fale bo proste swobodne mało której pasują

Levviatan Za fryzury z gier to raczej podziękuję :P