Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heyah90

Może ktoś szuka niani/opiekunki/pomocy z zamieszkaniem...?

Polecane posty

Gość heyah90

Nie ukrywam, że przede wszystkim potrzebuję dachu nad głową ale, gdybym mogła mieć od razu również pracę... byłoby cudownie. Najbardziej chciałabym zajmować się dziećmi lub sprzątać i pomagać w domu. Naprawdę lubię to robić.

Gość aaabbbcccddd000
A skad jestes?

Gość heyah90
Jestem z Górnego Śląska (GOP). Jeszcze dodam, że posiadam pieska, z którym jestem bardzo zżyta (jest szkolony i b.dobrze wychowany).

Gość aaabbbcccddd000
Ja tez z Górnego Śląska. Rozumiem ze piesek razem z tobą miałby byc?

Gość heyah90
Ja naprawdę nie miałabym nic przeciwko, żeby mój pupil poszedł na jakiś czas mieszkać do kogoś sensownego i odpowiedzialnego. Jednak niestety, jak dotąd, nie znalazłam nikogo, kto by sam z siebie chciał się nim zająć, a co dopiero, żeby "wybierać", kto się do tego bardziej nada. Bo on jest bardzo grzeczny... przy mnie. Ale moja mam np. już sobie niespecjalnie "radzi", że tak to określę. Dlatego uważam, że najlepszym rozwiązaniem byłoby, gdybym mogła go mieć przy sobie. Z resztą, to przede wszystkim o to toczy się "walka". Gdybym miała go, załóżmy, komuś oddać, to zrobiłabym to i bez trudu otrzymałabym pierwszą lepszą pracę z zamieszkaniem. Przynajmniej tak mi się wydaję, bo naprawdę jestem uczciwa, pracowita, uprzejma i chyba robię na ludziach ogólnie dobre wrażenie... No taką mam nadzieję, w każdym bądź razie.