Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5455455464566657

zasugerowac mu ze chcialabym zareczyn?

Polecane posty

Gość 5455455464566657

czy czekac cierpliwie lat x ??

Gość Eleeene
przestan z ta cierpliwoscia. Oczywiscie, ze powinien widziec ,jak sobie wyobrazasz najblizszy czas. Nie rozumiem Was kobiety, spicie ze swymi mezczyznami a wstydzicie sie jasno mowic o swych potrzebach , marzeniach czy planach.

Gość 5455455464566657
juz mu delikatnie to zasugerowałam z miesiac temu, cos o moich urodzinach wspominal (za 2 mies) zobaczymy.. mi naprawde najtanszy pierscionek wystarczy ...

Gość rozwiązanie jest easy
zasugerować, zaczekać i odejść. Szanujmy się nawzajem. Innej opcji nie ma a już na pewno powtarzanie ciągle tego samego jakby niby nie zrozumiał a facet dobrze wie.

Gość 5455455464566657
po ilu latach bycia ze soba uwazacie ze ejst dobry czas na zareczyny?

Gość Eleeene
a czy ktos wymyslil reguly czasowe? No bez przesady. Wtedy kiedy dwoje ludzi chce sobie powiedziec -juz znalezlismy sie .Koniec dalszych poszukiwan!!!!

Gość rozwiązanie jest easy
to zależy; d tego ile macie lat chocby bo co innego być ze sobą 2-3 lata w wieku 27-30 lat a co innego być razem 8 lat ale od 15 roku życia :D Jak dla mnie osoby powyżej 26 roku życia powinny o tym zacząć myśleć, niekoniecznie ślub od razu ale może wstępne plany czy zaręczyny... Dla faceta poniżej 27 roku życia to za wcześnie bo to byłoby krzywdzące, serio. Zresztą uważam, że najpierw studia, dobre wykształcenie ,rozkręcenie kariery, tzn tak żeby mieć coś swojego żeby być niezależnym od rodziców i od wszystkich, kobieta powinna zawalczyć o swoją niezależność. A już totalną abstrakcją jest dla mnie związek decydujący się na ślub za kasę....rodziców, to jest dopiero żenada... niby dorośli do ślubu ale nie dorośli żeby go sobie opłacić, to smutne. Weź to pod uwagę.Poza tym dla mężczyzny dużo większe znaczenie ma niezależność finansowa.Każda z nas mówi, że może dostać ten pierścionek chocby za 100zł bo liczy się ten wyraz miłości ale facet się będzie ociągał jak ma kogoś na utrzymaniu, jak kobieta jest niezaradna czy ma niepewną sytuację z praca i finansami.