Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddwdddwdasd

DLACZEGO?

Polecane posty

Gość ddwdddwdasd

Dlaczego ona się urodziła piękna? O pięknej cerze, oczach i całejurodzie? Dlaczego ona.. Mnie los skazał by być brzydką piegowata o zadartym nosie dziewczyną.. Zyrafa 173cm .. no i głupi charakter :( http://www.fotka.pl/profil/revellacyjna/albumy/1,Ja/62460013, jeja ! :( Nie dość, że bogata ( widać ) to jeszcze tak atrakcyjna :( Też chcę być piękna.. Wiekszości mężczyzn się podobać.. Jak to mówią każdy jest piękny na swój sposób.. Ale ona jest piękna nie tylko na jej .. Na innych tez .. Boże co ja takiego zrobiłam!! :P

Gość zenoek
Żyrafa przy 173 hehe dobre :P A ona w cale nie jest taka piękna :P zdjęcia robione w fs i na twarzy dużo "tapety" więc nie ma się czym jarać ;P

Gość ddwdddwdasd
na jednym zdjęciu widać ze nie ma tapety.. Czerwona usta .. w profilu zdjęcie robione .. z bliska i w tle jej ręka z napisem..

Gość ddwdddwdasd
no tak 173cm .. chodzi mi, że mogę pomażyć o butach na koreczku.. :( ładne kozaczki bym nosiła a to lipa..

Gość ona jest piękna?
Takich blachar tysiące na polskich wsiach. Nie ma czego zazdrościć, bo jej uroda i styl jest bardzo powszechna, żeby nie powiedzieć pospolita

Gość kofffi
no buźkę ma przepiękną, ale i tak się tandeci ubraniem i makijażem :o i te infantylne teksty pod zdjęciami :o

Gość słodka niunia2
Wg mnie, to ona wcale nie ma poczucia stylu, styl to się nazywa- białe kozaczki- MUST HAVE!!!!!!! mini jeansowa, słuchajcie!! ćwieki i cyrkonie, to jest to.. lakierowana rożowa torebka... to się nazywa styl, a nie to co prezentuje sobą ta wieśniara. pfff, nie znacie się. JA TO MAM STYL.

Gość ebochnik
Miło czytać takie teksty o samej sobie... ironia. Bogata? A czy to ma znaczenie? Po czym to stwierdziłaś? Nie, jestem z normalnej rodziny, żadnej "szlachty".. Fajnie, że ludzie wypisują takie rzeczy a tak naprawdę nie mają pojęcia o NICZYM... Pozdro..