Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silla1

Yeaaaaaaaa..jestem z siebie dumna AHH:)

Polecane posty

NIE WIEM czy ktos czytal kiedykolwiek moje wpisy ale chcialam tylko powiedziec ze bylam z chlopakiem 6 lat od 2 lat znecal sie na mnie psychicznie zdradzal mnie ja mu wybaczalam i tak ciagle tylko ze to nie byla zdrada typu sex tylko poprostu od dawna spotykal sie z inna dziewczyna za plecami a mi sie wypieral.. ja wiedzialam jak jest ale mu wybaczalam on mnie olewal czesto wyzywal ze jestem poje*** debilka ze mam spierd** a potem kiwnol palcem a ja wracalam i jeszcze mu mowilam jak bardzo go kocham.. i dzis udalo mi sie olalam go wydzwanial caly dzien,pisal przepraszal a ja nie odbieralam napisalm mu zeby dal mi sw spokoj i naraaaaaaa... on nagrywal sie na poczte chcial sie spotkac a ja to olalam tak jak on zawsze mnie olewal.. jestem z siebie dumna moze dla was to nic ale ja pokonalam sama siebie yupi:) KONIEC Z DUPKAMI! DZIEWCZYNY

TAK BYM CHCIALA SIE ZAKOCHAC I UDOWODNIC MU ZE POTRAFIE SOBIE ZNALESC INNEGO ZE POTRAFIE BYC SZCZESLIWA A ON MA MNIE ZA TAKA ZE KIWNIE PALCEM A JA WROCE ZE NIGDY NIKOGO SOBIE INNEGO NIE ZNAJDE ZE DO ZADNEJ PRACY SIE NIE NADAJE ZE JESTEM ZAKOMPLEKSIONA I MA RACJE CHOCIAZ CHCE TO ZMIENIC STUDIUJE DZIENNIE FILOLOGIE NIE JESTEM TAKA ZA JAKA ON MNIE MA JESTEM W MIARE LADNA WIADOMO SA LADNIEJSZE ALE I SA GORSZE MOZE KIEDYS MI SIE UA BYC SZCZESLIWA I SZANOWANA EH