Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia i naiwna .....

Koleżanki powiedziały ,że jestem zwykła i brzydka :(((

Polecane posty

az sie poplakalam, wyzwalam je od najgorszych . Spodobal mi sie jeden facet , a one : i tak nie masz szans daj sobie spokoj , zobacz jak ona wyglada ( byla dziewczyna jakas na zdjeciu ) :(((

Gość Eleeene
a jak sie sama oceniasz?

ja ? no trudno sie z nimi nie zgodzic , wyzwałam je ze zlosci . Jestem ładna ,ale takich jak ja są setki :(

Gość do_tupki
setki, a nawet miliony na świecie ;-) Zapodaj fotę, to Cię ocenimy :)

Gość Eleeene
zadalam ci takie pytanie , bo tak naprawde to jestes taka ,jaka sie czujesz. Jesli czujesz sie ladna , mila dziewczyna ,to cudownie. Wyjatkowa uroda zdarza sie czasem ale bardzo rzadko. Zreszta kanony piekna sie zmieniaja i w roznych okresach sa inne :-D Koezanki masz jakies zawistne i dolujace i nie warto miec takich w otoczeniu. Ale niedopuszczalne jest byc taka wyzywajaca, pod wplywem emocji. Tak zachowuja sie ludzie, ktorzy nie umieja zachowac klasy a zachowuja sie jak na targowisku. Oprocz urody , takze inne cechy sa wazne, chocby umiejetnosc wlasciwej reakcji na sytuacje stresowa i nieprzyjemna.

Gość volga_jasnowidzaaa
powiem ci coś na pocieszenie..kedys wygladałam jak pół dupy zza krzaka moja kolezanka miała bardzo przystojnego chłopaka, z którym miała nas zapoznac..i oczywiście chciała z nim być;).... byłysmy w 3 przed jego spotkaniem gadałysmy która moze mu sie spodobac..i moje kolezanki ironizowałay ze na pewno ja..na co brech no co ty ona! i co poznał mnie i mu sie spodobałam i potem z nim byłam:P

Gość Zuzanna Ameliaa
Na TWoim miejscu przystapilabym do konkurencji z tamta dziewczyna. Jesli przegrasz , to przegrasz z duzo lepsza a przy okazji sie czegos nauczysz. Moze sie to przyda pozniej w przyszlosci?