Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boli mnie noga

Jutro zabieg

Polecane posty

Gość Boli mnie noga

Jutro mam zabieg usunięcia żylaków w klinice chirurgii jednodniowej,nie wiem jakie będę miała znieczulenie i bardzo się boję.Pocieszycie mnie ?

Gość gdyby babcia miała wąsy
nie ukrywam, że to nic przyjemnego, ale jako kobieta przeżyłaś wiele mniej przyjemnych rzeczy. Będzie dobrze. Nie bój się. Też miałam i w porównaniu np. z zabiegami ginekologicznymi, to przysłowiowy pryszcz. Pozdrawiam i puść wędkę co będzie się działo

Gość Boli mnie noga
dziękuję

proszę bardzo, ale nie ukrawam, ze czekam na strzszczenie co i jak bylo... Chociaz, jestam przekonana, ze bedzie dobrze. Prosze napisz mi cos - frotka2424@o2.pl Kolorowych snow

znieczulenie - na pewno!!! A prawie na pewno na ubezpieczenie...

Gość Max ciagle ma racje
No có nie przyznać Ci racji Max ,byłoby kłamstwem:)

Gość Max ciagle ma racje
Nikt tu niczego nie chrzani trzeba mysleć ,a nie slepo słuchać lekarzy,oni was wyprowadza na manowce czuje.

Gość Max ciagle ma racje
Dać pogrzebać w sobie lekarzom,to jak dać im przyzwolenie na powolne lub szybsze zabijanie,nigdy!!!!Jest tylko jeden wyjatek,wypadki urazy,

Ja juz wygralam sprawe w sadzie o błąd w sztuce z takim konowalem... Ale jednak czasem trzeba mieć na tyle zdrowego rozsadku, żeby ich posłuchac/ Bron boze-nie mówie ze każdego i zawsze, ale jadnak przez sito takich i mozna wybrac tego, ktory nie robi jajecznicy z mózgu. Wierze, że decyzja byla słuszna i bedzie wszystko ok, a jesli nie, to podpowiem jak z takim rozprawic sie w sadzie.

Gość Boli mnie noga
Witam,jestem już 2 dzień po zabiegu.Nie było tak strasznie.Ubłagałam lekarza o narkozę ponieważ panicznie boję się znieczulenia do kręgosłupa ,a takie chcieli mi dać. Nogę mam zabandażowaną bandażem elastycznym od stopy do polowy uda,w pachwinie cięcie wielkości ok 4 cm i 3 szwy ,na dole nogi pewnie też jakieś cięcia.Jutro jadę na zmianę opatrunku to będę widziała jak to wszystko wygląda. Ogólnie ból nie taki straszny bardziej,dokucza mi chrypka po intubacji i ucisk bandaża na nodze ale tak ma podobno być.

Napisz jak wyglądało samo przygotowanie do operacji, przed zabiegiem robiono Ci lewatywę, a na sali operacyjnej do nago byłaś w towarzystwie kobiet czy mężczyzn lekarzy, ile trwał zabieg? Dopytuję się, bo mam mieć taki zabieg na żylaki jednej nogi. Czekam na miejsce w szpitalu, bo prywatnie, to dawno już mogła mieć, a koszt zabiegu około 3000zł. Tobie chyba robili na kasę chorych czy za swoja kasę? Napisz jestem ciekawa.

Gość do max zander......
widze ze masz na wszystko recepte. co proponujesz na ciesn nadgarstka i zapalenie sciegien w dloni(prawdopodobnie od przesilenia ale wlecze sie to juz dlugo i ciezko wyleczyc

Gość a co proponujesz
na łokieć tenisisty? Na mięśniaki?Ból trzustki? Alkoholizm? Zgagę?

Gość do max zander......
ja mam uszkodzone sciegna wiec watpie zeby glodowka pomogla

Gość do max zander......
a skad wziasc ten nadtlenek wodoru/

Gość Boli mnie noga
Diewuszka 30 ,przed zabiegiem nie wolno jeść 8h i pić 4h ,nie robią lewatywy,na sali operacyjnej byłam w koszuli nocnej ale bez majtek ,bo konieczne było cięcie w pachwinie (pachwina i noga muszą byc ogolone),były 2 pielęgniarki i chirurg (facet) i anestezjolog tez facet.Na zabieg zeszłam około 8.30 a obudziłam się po narkozie około 10.30.Zabieg miałam na kasę chorych.