Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia:D

Dziewczyny po co Wy dajecie fotki do oceny..............

Polecane posty

Gość madzia:D

swoje, albo swoich przyjaciolek, kolezanek, chcecie podniesc samoocene, po co ten cyrk, niech Wam wystarczy fotka, Nk, i inne tego typu pierdoly... a tutaj zakladajcie i wypowiadajcie sie na tematy zyciowe...............

Gość do madzia:D
Bo kobiety próżne są i tyle :classic_cool:

Gość kjujowa jest jedna
o karwa jakie seksy leonki;):D

Gość dzony 11 palcow
zeby podniesc swoja samoocene jak ktos siewypowie zepiekna, cialopiekne ze by wyruchal itd :D

Gość no ty lookrecja na pewno
jesteś :D :o 🖐️

Gość Sanetta
taa a potem bedzie jeden wielki płacz i zgrzytanie zebow jaki ich beda zboczency napastowac i scigać te kobiety sa naprawde PATHETIC

Gość Mhmmm nie
Lookrecja czy ty nie wystepowalas tu kiedys przypadkiem pod innym nickiem?

Tak, borderlineowa. Zmieniłam nick, bo nikt nawet nie potrafił sobie przyswoić jego nazwy, a mało kto rozumiał, że nie jest to nazwa przypadkowa. :D Durna? "Wszyscy jesteśmy idiotami." Jeżeli próżnością nazywasz pogląd, że w dzisiejszych czasach wygląd stanowi kluczową rolę w wielu aspektach życia, to tak - jestem próżna. ;) Przynajmniej widzę, jak się mają sprawy.

Gość nie, próżność pojmuję raczej
książkowo: ''chęć zwracania na siebie uwagi, imponowania innym, małostkowa ambicja''. Podobnie jak 'durny': ''pozbawiony rozsądku, niemający sensu''.

Gość te coca cola
albo poprostu GŁUPOTA kieruje tymi małolatami

Więc nie, nie jestem próżna. 🖐️ Dla mnie nic nie ma większego sensu, gdy wszystko sprowadza się do jednego - destrukcji. Z rozsądku mnie nie rozliczaj, bo myślę że nie masz ku temu podstaw. Ale gdyby ktoś, kto zna mnie nieco lepiej stwierdził, że nierzadko zachowuję się nierozsądnie - nie zaprzeczyłabym. Tak, czy siak to za mało by sklasyfikować mnie jako durnia. Choć każdy na intelekt patrzy pod kątem różnych aspektów... Z pewnością jestem niemądra i na zmądrzenie mam jeszcze czas. To jeszcze nie oznacza, że brak mi intelektu. ;)