Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiedzący

Co myśleć?

Polecane posty

Gość Niewiedzący

Mam pewną koleżankę. Fajna otwarta dziewczyna. Wiem, że nie chciałaby być ze mną. Często gadamy ze sobą. Gdy jesteśmy samo to rozmawiamy ze sobą kilka godzin i mało. Często dla jaj mówi abym zakmnął oczy i dał rękę i np. Piłuje mi paznokcie. Łapie za kolano, ramię, przytula się. Gdy ja chcę ją dotknąć to się odsuwa. Najgorzej jest gdy jesteśmy ze znajomymi w grupie. Wtedy gada z wszystkimi tylko nie zemną. Mogłoby mnie nie być. Gdy się żegna to z każdym po kolei a ze mną z daleka. Ludzie się pytają czy sie gniewa na mnie czy co. Jak można wytłumaczyć takie zachowanie?

Gość Niewiedzący
Dzięki za odpowiedzi...

Gość Zuzanna Ameliaa
Niedojrzalosc emocjonalno spoleczna. Z daleka od takiej.

Gość ciekwy temat ,
skad mamy wiedziec? może jesteś brzydki i nie chce zeby was razem zobaczono w towarzystwie, albo cie przed kims z tego towarzystwa obgadywała i teraz jej głupio? albo podkochuje sie w tobie i nie chce by inni to po niej poznali

Gość Niewiedzący
W sumie wszystko chyba możliwe, bo każde zachowanie u niej zauważyłem.

Gość jastrząb na polowaniu
Jesteś jej pocieszycielem, do wypłakiwania się

Gość Niewiedzący
Możliwe,że wtedy gdy jestem potrzebny to jest dobrze, a gdy nie to jakby mnie nie było.

Gość khymkhymkhym
A nie latwiej zapytac ja wprost? Skad obcy ludzie moga wiedziec o co jej tak naprawde chodzi? Mozesz zrobic maly szantazyk - niech Ci powie co jest grane ajesli nie - to bye, bye. Poskutkuje. Jesli nie dzis to za kilka dni, tylko KONSEKWENCJA w dzialaniu ;)

Gość Niewiedzący
Nie raz próbowałem. A szantażyk nie ma sensu bo i tak za bardzo ją lubię aby zarwać kontakt.

Gość khymkhymkhym
Nikt nie mowi o zrywaniu kontaktu - mowie Ci, ze max kilka dni i zmieknie ;) Ale zarty na bok, wg mnie to ona nie jest zbyt pewna tego czego tak naprawde od Ciebie oczekuje i jest nadal na etapie "badania gruntu" i wlasnych uczuc. Podobna gierka z Twojej strony na pewno nie zaszkodzi. Dziewczyna jest nieco dziwna i pewnie na tym polega jej urok? ;) Powodzenia

Gość Niewiedzący
Nie lepiej tego nie robić bo może być ciężko.Lubię konkrety. Choć naprawde czasami chce chyba wywołać u mnie zazdrość.