Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dagi82

Laparoskopia, negatywny test, bolące sutki - czy to moze byc ciaza???

Polecane posty

Częsc dziewczyny! Czytam Wasze forum już od dłuższego czasu ale dopiero teraz odważyłam sie napisać.Bardzo Was prosze o rade. Mam PCOS, niedoczynnosc tarczycy oraz bezowulacyjne cylke. W związku z tym ginekolog skierowała mnie na laparoskopie. 18 listopada miałam zabieg - sprawdzono drożnosc jajowodów (jest ok) oraz ponakłówano jajniki. od tej pory nie dostałam okresu dzis jest 38 dc. Dzis zrobilam test ciążowy, ale negatywny wynik, jednak strasznie bolą mnie sutki, twardnieją. Czy możliwe, że jestem w ciąży? Od jutra mam brać luteine na wywołanie miesiączki ale nie wiem czy mogę? Prosze o radę, czy któras z Was też miala podobny problem?

ja jestem pare dni przed okresem i sutki mnie mega bolą, normalnie dotknąć ich nie mogę, a w ciąży nie jestem na pewno, po prostu PMS

Juz doczytałam:) luteina labo na wywołanie miesiączki lub na podtrzymanie ciąży... Przed miesiączką nigdy nie bolaly mnie piersi, dlatego wydaje mi sie to podejrzane, staramy się o dzidzię już ponad rok i nic:( wiem, że po laparoskopii ewentualna owulacja może wystapic pozniej, ale jak duzo pózniej?'