Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrzuciłam syna z domu

Wyrzucilam syna z domu za jego wlasna glupote!!!!

Polecane posty

Gość matacz ,,,....
wyrzuciłam syna z domu Guzik prawda ze w ten sposob wychowa sie dziecko na dewianta, dawalysmy sobie we dwie bardzo dobrze rade, potrafilysmy sie zorganizowac. Ojciec gdy bylam dzieckiem chcial ze mna utrzymywac kontakty ale ja sie na to niezgodzilam, pozniej gdy juz bylam dorosla rowniez nie chcialam z ojcem utrzymywac kontaktow, moj ojciec do tej pory chcialby ze mna nawiazac jakis kontakt ale ja nie raz dawalam mu do zrozumienia ze nie chce go znac. ============= Bos kompletna idiotka , a masz to po matce ktora zrobiła ci sieczke z mózgu - jezeli ta historia w ogole jest prawdziwa

Przesadziłaś. Mimo tego co sie stalo on jest jego dziadkiem. nie możesz zabronić utrzymywania nim kontaktow..a z praca nie tak łatwo. co w tym zlego ,że jego rodzony dziadek mu pomogł?

Gość izia87
u mnie tez tata zdradzał matke w koncu odszedł ale trudno dlaczego twój syn ma na tym cierpiec to jego dziadek i nie mieszaj w to dziecka jestes egoistka i chcesz nim manipulować,dziadek jemu nie wyrzadził krzywdy wiec syn nie ma do niego pretensji,ty masz prawo byc zła ok.Ale daj synowi normalnie sie z nim spotykać a nie wyrzucaj go,głupio postępujesz.

Gość wyrzuciłam syna z domu
Syn ma 21 lat. Napewno sobie poradzi a znajac zycie jest teraz tam gdzie nie powinien byc. Trudno, to jego wybor. Krzywda napewno mu sie nie dzieje. A jakby ktos nie zauwazyl to ja i moja matka przez te wszystkie lata go wychowywalysmy i teraz taka jest jego wdziecznosc.

Gość pogubilam sie
twoim pieprZonym obowiazkiem bylo wychowywac syna,jak go zrobilaas!!!!!! jego ojca oczywiscie tez,ale nie dziwie sie,ze spierniczyl.....

Gość jlfajf
To musi byc prowokacja bo takiej glupoty to juz dawno nie widzialam, ani nie czytalam, a sporo sie tu przewija. Jka mozna swojego ukochanego synalka wywalic?? Nie uwierze, ze to zrobilas. Ludzie tu pisza prawde-pedem lec do terapeuty!! Moze nawet do dwoch lub trzech bo tu jest naprawde potrzebna intensywna pomoc!!!!

Strasznie smutna historia, głównie dla Ciebie któr powinna być matką. Wyrzuciłaś syna, bo chciał poznać dziadka? Nie wiesz, że chłopy lgną do mężćzyzn? A jemu wyraźnie takie wzorca męskiego w domu rodzinnym brakowało. Faktycznie powiedzie trzynastolate, że ojciec miał kohanki, to jak wiadać zły wybór. Twoja matka zaszczepiła Ci nienawiść do mężczyzn, nie potrafisz kochać własnego syna. Wykrzykujesz jakieś farmazony o zdradzie nie dając mu szansy na samodzielne decyzje. Jego obowiązkiem jest odwdzięczyć Ci się ? Za to, że odciełaś go od dziadka i ojca? Wierzę, że Ty i matka go starałyście się wychować jak najlpeiej, szkoda tylko, że wg własnych, dziwnych zasad. A dla mnie wyrzucając z domu straciłas szansę na jakąkolwiek wdzięczność i uczucia do matki, ja bym nie wybaczyła, tak jak Ty nie wybaczyłaś ojcu...

Gość MuchaCeCe
Wszyscy Ci piszą,że zrobiłaś błąd, a Ty nadal walczysz I twierdzisz, że I my nie mamy racji, a ja Ci szczerze I od serca napiszę, że jesteś egoistką I straciłaś syna, który miał dość kłamania, oszukiwania dla Ciebie! To Ty mu kazałaś to robić wiesz? Co by było gdyby powiedzial prawdę! ? Wojna!!! wyrzuciłaś go z domu, bo przestał Ci służyć! Ty powinnaś się leczyć! I Twoja matka tymbardziej, że to Ona zapoczątkowała wszystko, pomyśl czy chciałabyś być z kimś kto tak nienawidzi jak Ty? Wątpię.... A I pamiętaj, że jak narazie ty niszczysz życie chłopakowi! Nigdy nie miał dziadka, ojca, swojego zdania bo mu zabrałaś I nigdy nie miał autorytetu, przez Ciebie ! No bo nie dojrzałaś do roli matki. Wesołych świąt!! Idż do kościoła!

Gość lecz sieeeeeeeeeeeeee
lecz sie szybko

Gość żeby syn kiedys ciebie do
domu starów nie oddał.

Gość gadsg
bardzo możliwe że syn ciebie kiedyś również tak samo potraktuje jak ty jego teraz.

Gość każdy normalny chłop będzie
spierdalał od takich kobiet jak wy.

Gość pozwoliłaś mu już na powrót
do domu?

Gość on ciebie kiedyś pewnie tak
samo potraktuje jak ty jego. Współczuje głupoty.

Gość jesteś patologiczną suką
-2,65/10 prowokatorko :) a jeśli nie to kompletna zdzira.

Gość do autorki.....
Oj oj potrzeba ci chłopa:P

Gość szymon car
a Ty jesteś skączoną idiotką jak mogłaś syna wyrzucić!!!! własne dziecko!!!! głupia zadufana mamuśka!!!!!

Gość aaaaas
Jezu Kochany. Ty zdrowa jesteś? Bo jak czytam Twoje posty, to aż mnie krew zalewa. PORADZI SOBIE?? Jak tak można o własnym dziecku powiedzieć. Ja bym spać nie mogła. Swoją drogą ja na przykład nie przepadam za pbpjgiem rodziców, wiele krzywdy oboje mi wyrządzili, ale mój syn uważa ich za chodzące ideały. Co to za patologia, zeby dizecku wpajać od małego, że dziadek jest zły. Moi rodzice też mieli problemy, rozwiedli się, ale o ich problemach dowiedziałam się dopiero jako dorosła kobieta, moja matka zawsze powtarzała: PAMIĘTAJ OJCA MASZ JEDNEGO. I to samo powtarzam mojemu dziecku, że dziadków ma jedynych i NIGDY w jego obecności nie powiedziałam na nich złego słowa, choć nie ukrywam działają mi na nerwy. Żal mi Tojego syna i mam nadzieję, że jego dziadek nie okaże się takim psychopatą jak Ty z mamusią i się nim zaopiekuje.

wyrzuciłam syna z domu => Więc w imię zemsty na ojcu poświęciłaś syna. Bo nie chciał zrezygnować z super-dziadka. Na pohybel takim rodzicom jak ty.

Gość psychiatra dla obu pań byłby
najlepszy.

Gość gość
Cholerne feminazistki, mam nadzieję że już nigdy nie spotkasz swojego syna.