Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinkaalinka;pp

Tak się zastanawiam czy jestem normalna

Polecane posty

Gość kalinkaalinka;pp

Mam 16 lat większość dziewczyn i chłopaków jest już PO:-o dla mnie to jest normalne że jestem dziewicą, ale w otoczeniu dla każdego to jest conajmniej dziwne... Na siłę nie chce tego robić, ale wiem ze czym starsza będe to bedzie gorzej... Boje sie ze potem mnie juz nikt nie zechce i zostane dziewica do konca zycia

Gość Blowwww ;)
ja pierdole masz dopiero 16 lat , wyluzuj .

Gość ankietka na dziś
spooko, Levi ma 22 i jeszcze nie umoczył :)

Gość te coca cola
jesteś jeszcze dzieckiem

Gość kofffi
boże co się z tymi dziećmi teraz dzieje .... nie mogę tego ogarnąć :O

Gość kalinkaalinka;pp
Mało jest takich jak Levi i podejrzewam że po czasie nikt nie będzie mnie chciał ,bo np inni traca w wieku 16-17 lat a nawet wczesniej a tu taki wyrzutek sie znajdzie co ma pow.18 i tak od chlopaka do chlopaka a potem bedzie taka 20 paroletnia dziewica...

Nie tragizuj. Idź do łóżka, gdy będziesz gotowa i będziesz tego chcieć, a nie pod presją wywołaną przez otoczenie. Mogłabyś tego gorzko pożałować, więc głowa do góry i na razie podaruj sobie współżycie. ;)

Gość kofffi
ja pierdole, a co ma dziewictwo do znajdywania sobie drugiej połówki na całe życie? pomóżcie mi to ogarnąć :o

Gość obojetne_mi_wszystko
ja mam 24 lata i jestem dziewica. Mam faceta 4 lata i nie wstydzę się tego. A TY jesteś jeszcze młodziutka ;/

Gość Nika_23^
Na siłę nie chce tego robić, ale wiem ze czym starsza będe to bedzie gorzej... - co masz na myśli że będzie gorzej ? w jakim sensie

Gość kalinkaalinka;pp
Nika... wiem że gdy będe miała np 18 lat to prawie 100% bedzie po.. i faceci mało którzy szukaja sobie dziewic... w tym wieku sie krzywią,a co będzie potem? To ze tak mówię,nie zmienia faktu ze nie chce tego robic

Gość Nika_23^
ale masz dopiero 16 lat,kiedy znajdziesz sobie tę prawdziwą drugą połówkę to , jej napewno nie będzie odrzucało Twoje dziewictwo ;) nie spiesz się .

Gość kofffi
no to fajnych znasz facetów - poznajecie się i on pyta "cześć jesteś dziewicą?". i jak tak, to spadaj? dalej nie ogarniam problemu :o normalnych ludzi raczej ta kwestia nie interesuje. przejmuj sie tym co masz w głowie i postaraj się być bardziej asertywną.

Gość Nika_23^
Kofffi ma rację.Naprawdę tylko jacyś przybici ludzie wypytują i to na samym początku chodzenia ,czy jesteś dziewicą,czy nie.. Niech się zajmą sobą, a Ty spróbuj nie zadawać się z takimi typami..

Gość gjghkshtd
ja piedole degeneracja i upadek zasad:O

kalinka, ja mam 18 i serio wciąż jeszcze można znaleźć i dziewice i prawiczków, i to są całkowicie normalni ludzie :) Przynajmniej w moim otoczeniu tak jest więc nie martw się I nikt się nikogo nie pyta na początku o to :D

Gość kofffi
"w tym wieku sie krzywią,a co będzie potem" a juz rozumiem o co Ci chodzi, więc juz Ci tłumaczę. w Twoim wieku faceci często traktują kobietę jako obiekt seksualny, z tego względu może Ci się wydawać, że to dla nich takie istotne, czy jest dziewicą czy nie. bo seks z dziewicą będzie dla nich "problematyczny" - wiesz dużo fizjologii do tego dochodzi i sobie z tym nie radzą, bo raczej w tym wieku człowiek kieruje się swoim własnym popędem, a nie dobrem drugiej osoby. ale wbrew temu co myślisz, im facet starszy tym mniej na to zwraca uwagę, bo przestaje patrzeć na kobietę jak na obiekt za przeproszeniem do wyruchania, ale na partnerkę, a więc sprawa dziewictwa jest tu absolutnie drugorzędna, a wręcz powiedziałabym nikt sobie tym głowy nie zawraca. więc raczej zadbaj o siebie w inny sposób, aby ktos Cię zechciał jako partnerkę na całe życie, i traktował jak osobę której podczas seksu sie więcej "daje" niz od niej oczekuje. w wieku 16 lat możesz być jedynie workiem na spermę. a więc dobrze radzę - zapomnij o seksie na jakieś kilka lat.