Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Anielica

AMLA

Polecane posty

Witam Która z Was posiada ten magiczny olejek? Jak jest z jego używaniem no i co z zapachem? Podzielcie się kobitki waszym doświadczeniem:)

Gość fdgfsh
ja tego nie stosowałam jeszcze, ale zamówiłam i niedługo kurier mi przyniesie:) a co chcesz wiedziec?

chyba mi jednak nie pomożesz w sieci natrafiłam na informację, że cięzko zmyć go z głowy i trzeba kupić "dobry" szampon.......yyyy tylko JAKI?:)

Gość Zuzmak
Ja kiedys stosowalam amle :) Zmywa sie latwo kazdym szamponem, nie kupowalam zadnego specjalnego. Przyciemnia wlosy, sa miekkie i blyszczace :) Po zuzyciu calej butelki zaczely mi odrastac male wloski, teraz planuje wznowic kuracje :)

Gość fdgfsh
znalezione w sieci Ja zmywam Fitomedem do suchych lub NaturVital, Sensitive, Shampoo Revitalising (Szampon rewitalizujący z żeń-szeniem) oba zmywają dobrze

no to świetnie ja też czekam na paczkę z olejkiem a powiedzcie mi ile tego mniej więcej schodzi? Kilka łyżek na jedna kurację. Włosy mają być mocno tłuste? Brudzi poduszki?

Gość Zuzmak
a zapach bardzo mocny i charakterystyczny, mnie kojarzyl sie z winem :/ niestety mozna miec dosc tego zapachu po dlugim uzywaniu amli. Aha i gdy dopadnie Cie np deszcz i wlosy stana sie mokre, beda pachnialy olejkiem ;)

Gość Zuzmak
3 lyzki stolowe spokojnie wystarcza na wlosy dlugosci powiedzmy do lopatek. Pamietaj zeby olejek wmasowywac przez kilka minut w skore glowy. No i bardzo brudzi poduszki, zostawia takie tluste, brązowawe slady ;) Dlatego najlepiej polozyc na poduszke recznik badz spac w worku foliowym na wlosach

uuuuuu ja mam uczulenie dosłownie na mocne zapachy ale przetrwałam czarną rzepę to z amlą też dam sobie radę a powiedz mi czy po amli nakładałaś odżywkę do włosów?

Gość kasia078
ooo. to napisz co i jak, jak już będziesz widziała jakieś efekty :)

dostałam amle z Dobur zapach przeokropny, ale wystarczy obtoczyć głowę folią i na ro ręcznik i godzine da redę wytrzymać moje odczucia są dziwne. Włosy po umyciu nie były od razu miekkie. Dopiero jak całkowicie wyschły nabrały blasku. Zaaplikowałam sobie kilka kropel na wyschnięte włosy no i efekt porażający..... Włosy były tłuste ale w ciągu 2h olejek wsiąkł i teraz mam śliczne błyszczące, miekkie śmierdzące włosy:)

Gość kasia078
podobno wszstkie te 'odżywki' w formie olejków są bardzo dobre dla włosów i skóry mimo tego, że chwilowo mogą je obciążyć. ale ten zapach nie brzmi zachęcająco :/

Gość gość
ja wole ten agrest indyjski w kapsułkach przyjmowac przez amlan forte. Łykam od 3 mies i efekt lepszy niz po olejku jest

Gość Marika445
Też znam agrest indyjski z suplementu właśnie, biorę Amlan Forte z Vital Progres. Takie wzmacnienie od wewnątrz też jest bardzo skuteczne, a na pewno wygodniejsze niż olejowanie :) A organizm zwłaszcza po zimie potrzebuje ekstra dawki składników odżywczych.

Gość BalbinkaP
Ja nie używałam olejku tylko kapsułki , bo potrzebowałam coś mocnego na stan początkowy wrzodów. Jest ok i nie przereklamowany. Zdecydowanie pomaga na moje dolegliwości, ponadto zauważyłam że reguluje wpróżnienia. Może się przestawię na olej. Znalazłam info tu: http://zielarnia.com.pl/agrest-indyjski-amla-embica-officinalis-na-wrzody-i-nie-tylko/