Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponieważ peło tu wariatów

Od dziś zaczynam agitację do nowej partii politycznej

Polecane posty

Jeszcze nie mam nazwy ale: 1. Mam dość niespełnionych obietnic 2. Afer i przekrętów 3. Wysokich podatków (akcyza VAT) 4. Chorego prawa 5. Tępienia przedsiębiorczości Nie mam też programu ale go niedługo ułożę ;).

Gość gjghkshtd
nazwa parti to Nowi Przy Korycie w skrócie NPW!

A i byłbym zapomniał najważniejszego mam dość debili którzy utożsamiają politykę z prezydentem lub premierem. Zamiast patrzeć co robi aktualnie rząd licytują się kto jest gorszy :O

Skrót może być... Kolejny punkt programu : odstawić od koryta choć dwie z obecnych partii politycznych.

Gość ponieważ pełno tu wariatów
Postuluję o normalność kto jest za niech się wpisze :).

Gość a liderem tej partii
musi być jakiś seksi men typu palikot. ew. przysojniaczek typu olejniczak

Gość a liderem tej partii
O BOŻE !!! myślałem że sobie jaja robisz, bo przeczytałem Jeszcze nie mam nazwy ale mamy dość: 1. Niespełnionych obietnic itd. rozumiesz? hahaha A jaki masz plan naprawy polskiej gospodarki? Bo reszta mnie gówno obchodzi.

Gość TKM
to już było ;)

Prawdziwy facet słowa dotrzymuje. Czy w rządzie nie ma prawdziwych facetów ? Pomysł na gospodarkę mam taki sam jaki był w Obietnicach PO. Obniżyć podatki wg mnie realna była propozycja 15% PIT i CIT oraz VAT 2 stawki 20% i 5%.

W nosie mam takie problemy jak : in vitro, przyjecie euro, parytety. Nie widzę problemu mogę w partii mieć więcej kobiet jak facetów, więc parytety mnie nie interesują tak samo jak prawa gejów, cyklistów, maszynistów, szwaczy i kuśnierzy. Niech każdy będzie równy wobec prawa i podatków dopuszczam jedynie istnienie ulgi na leki (wykupione pełnopłatnie) i na dzieci.

Gość gjgjhg
JA obiecuję likwidacje senatu, likwidacja o połowę liczby posłów, likwidacja kampani wyborczych w mediach, skazanie każdego polityka za obietnicę bez pokrycia ( kłamstwo) również rozlicznie poprzednich, dokładna lustracja i odebranie majątków które nie mogły się pojawić z pensji, likwidacja straży miejskiej na korzyść policji, likwidacja inwigilacji która jest gorsza od tej w krajach komunistycznych, oraz wiele praktycznych posunięć w sferze prawa, szkolnictwa, medycyny, emigracji itp itd - kolego moge sie przyjąć do Twojej partii ?

Zapraszam :). Osobiście uważam że przy tak skorumpowanym sądownictwie obniżenie podatków i wycofanie kilku bzdetnych ustaw to będzie sukces.

Gość
A ja obiecuję zrobić socjalizm w Polskim wydaniu (zero rusków) - niech tanie Chince u nas robią

Gość
To będzie dobicie krachu i upadek Polski . "Nic nie jest tak łatwe jak się wydaję "

Chciałbym aby posunięcia gospodarcze były ustalane z Centrum Adama Smitha a każda ustawa wchodziła w życie w okresie nie krótszym niż rok od uchwalenia. Czyli byłby rok na przygotowanie się do zmian lub zaskarżenie uchwały.

Jeśli chodzi o dobijanie kraju to niewiele nam już zaszkodzi jedyny optymistyczny do niedawna fakt to stopień zadłużenia państwa, w stosunku do Włoch czy Niemiec czy Francji nie jest jeszcze źle :)

Gość
będziemy mieć lada chwila 1 bilion złotych

Gość tutaj będzie juz tylko gorzej
juz jest pozamiatane , jeszcze tylko zostały lasy do sprywatyzowania ,jestesmy największymi śmieciażrzami w Europie.

Gość gjgjhg
Jakiego krachu, ktoś tym kieruje, natychmiast w doope kopnął bym bruksele, ograniczył konsupcjonizm i zadłużanie się przeciętnego obywatela, zachodnie firmy rozliczył w jaki sposób się tu dostały, np. takiemu eureko kary bym nie płacił bo to przekręt. Wznowić produkcję, fabryki, uruchomić motoryzację i napluć tej bandzie w twarz co nas faszeruje chemią od 20LAT ( najpierw likwidując nasz przemysł żywieniowy) . Dla zagranicy wprowadzić ceny zaporowe w lecznictwie, a cenniki dla nfz pozminiać bo są sztucznie nadmuchane powodująć sztuczne zadłużanie szpitali, to samo z szemranymi formami farma. osiągają krocie na marżach dojąc nasze składki., o ofe nie wspomnę i całej inne masie spraw.

Jutro też tu napiszę, a może nawet zarejestruje sobie w przyszłym roku domenę ;).

Jutro też tu napiszę, a może nawet zarejestruje sobie w przyszłym roku domenę ;).