Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerrrrrajasna

Pytanie w sprawie komunikatora

Polecane posty

Gość cholerrrrrajasna

Jestem tępa. Mam adres mailowy na o2 i komunikator tlen. Jak dostaję maila, to po prawej stronie, w pasku na dole ekranu, pojawia mi się kopertka. Rewelacja. 2 miesiące temu założyłam drugie konto, a parę dni temu trzecie. Chciałabym dostawać przez komunikator tlen powiadomienia o nowych mailach ze wszystkich 3 adresów, jak to zrobić? Znalazłam opcję "konta zewnętrzne" - mogę mieć ich 5, każą podać login, hasło i adres serwera (że co?) - czy to o to chodzi? Jak podam to wszystko do tych dwóch dodatkowych adresów, to będzie mi przychodziła poczta przez komunikator?

Gość gbnhuyr
jesli podepniesz wszystkie konta pod jedno to tak.

Gość cholerrrrrajasna
Właśnie usiłuję podpiąć te dwa nowe pod jedno stare. Dziękuję, spróbuję podać te loginy i adresy, zaraz wrócę, jak coś spierniczę :)

Gość cholerrrrrajasna
Kurrr... I już problem. Doczytałam, że każą podać hasło do konta i ostrzegają, że NIE JEST to hasło do poczty o2.pl!!! TO JAKIE NIBY INNE? :(

Gość cholerrrrrajasna
I jeszcze jedno - tam jest napisane, przy tych kontach zewnętrznych, że tutaj odbiorę wiadomości z kont założonych w innych serwisach. Czyli że to jednak nie to, skoro wszystkie 3 adresy mam na o2?

Gość cholerrrrrajasna
Mam tylko "dodaj osobę" - jako nowy kontakt. Tego, o czym piszesz, nigdzie nie widzę :( Uprzedzam, że idiotka ze mnie, dotykam kompa i psuję, więc do mnie trzeba powoli i wyraźnie ;)

Gość cholerrrrrajasna
A nie, widzę jednak to, o czym piszesz! Momencik, już sprawdzam, czy to może być to...

Gość cholerrrrrajasna
Chyba nie to :( Podałam dane dotyczące drugiego adresu tam, gdzie trzeba, potem wysłałam sobie maila na ten drugi adres. Niestety tlen nie pokazał kopertki z nową wiadomością.

Gość cholerrrrrajasna
O rany. Spróbowałam jeszcze raz i zadziałało w ten sposób, że teraz mam tlen TYLKO dla drugiego adresu i pokazuje mi maile TYLKO te, które przychodzą na drugi adres. Ratunku :(

Gość cholerrrrrajasna
Mogę teraz przeskakiwać między jednym a drugim profilem, ale osobno. Tak jakbym miała dwa numery gg i co chwilę włączała to jeden, to drugi, by sprawdzić, czy ktoś do mnie nie pisze. Trochę to męczące, ale może nie ma innej opcji i nie da się tak zrobić, by poczta z wszystkich 3 adresów przychodziła w jedno miejsce bez skakania po profilach?

Gość cholerrrrrajasna
Łe, myślałam, że można mieć pocztę z wszystkich adresów w jednym miejscu :P Do kitu to w takim razie, no ale i tak o wiele szybsze, niż logowanie się do 3 adresów ze stronki o2, bardzo Ci dziękuję! :) A te konta mam jak wchodzę w komunikatorze w "pocztę" i nad listą maili widzę "INBOX", "napisz e-mail", "foldery", "konta", "adresy" i "opcje". Wchodzę w "konta" i tam to jest.