Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Axxis

Jeju ale mnie przestraszyła dziś cyganka

Polecane posty

Gość Axxis

Byłam z moim Facetem na spacerze dziś i po drodze do domu wstąpiliśmy do Tesco, no i przy wyjściu stała cyganka i mnie zawołała mówiąc że mi powróży, no poprosiła tylko o 5 zł a ja bez namysłu dałam i mi mówiła tam co widzi, ale nic o miłości a jak spytałam to powiedziała że nic nie widzi :( ale zawołałam swojego faceta, on nie chciał ale go namówiłam, dałam za niego te 5 zł jej i złapała go za ręke. A po chwili powiedziała że nie powie za nic co zobaczyła i oddała te 5 zł i szybko odeszła od nas, nie wiem gdzie. Ja to tak przestraszona, jeju a mój jeszcze powiedział że mam nie brać sobie nic do serca i nie wierzyć w te głupoty. Kurcze mi nie chciała powiedzieć z tą miłością bo nic nie widziała a najgorzej mnie przestraszyła z moim. Teraz się boje że może jakiś wypadek będzie miał czy coś się stanie. Zwłaszcza że dużo jeździ samochodem po polsce. Jeny nie zasne.

Gość Axxis
Po pracy mój chłopak miesz bigos cyganom.

Gość oczko300
;)))))))) i chciala wywolac taka wlasnie reakcje u ciebie bo chciala zebys jej dla wiecej kasy tylko po to zeby ci powiedziala cos wiecej ;)))) mimo to ze uciekla pewnie jakbys poszukala to bys ja znalazla, mysle ze na to liczyla.

Gość Axxis
Ja nie wiem, pieniądze oddała za Krzyśka ale i jej mina była przerażona jak odwróciła jego dłoń.