Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwadziesciaszescqq

Co myślicie o takim sylwestrze ?

Polecane posty

Gość dwadziesciaszescqq

Jesteśmy ze sobą niecały rok. To nasz pierwszy sylwester. Postanowiliśmy, że nigdzie nie wyjdziemy. Chcemy go spędzić razem (ja mam 22 lata, on 26). Tym bardziej, że ja w niedzielę idę na rano do pracy. Tak pomyślałam, że zamiast jak to zwykle bywa leżeć pod kocem i oglądać tv :P zrobię jakąś dobrą kolację.. Tylko tu jest problem. Nie wiem co zrobić. On ogólnie je mało.. Więc nie chodzi o jakieś hołdy sałatek i mięs ;) Wymyśliłam to tak: Rozłożę wszędzie świeczki, puszczę muzykę z nastrojową muzyką, ubiorę się w jakąś fajną, seksowną bieliznę, rozłożę na środku pokoju kocyk, postawię dobre czerwone winko i co dalej ? Poradźcie mi coś.. Co przyrządzić do jedzenia ? Może jeszcze coś do tego wszystkiego dodać ?

Gość juhujujs
wrzuć foty w bieliźnie ocenimy :)

Ja proponowałabym do jedzonka sałatkę z kurczakiem :) i coś na słodko, może jakiś deserek?:)

Gość dwadziesciaszescqq
miało być ''płytę z muzyką'' :) Też pomyślałam o zwykłej sałatce. A na deser co można ciekawego zrobić? :D

moze jakies owoce jaktruskawki, winogrona, kawalki jablek i co tam lubicie. albo takie lekkie przegryzki jak francuskie sery, do tego tez winogrona, oliwki. albo mini kanapki z krakersow albo z pieczywa chrupkiego posmarowane serkiem typu filadelfia albo almette na to wedzony losos? ja jestem wege a moj chlopak malo je miesa, mysle, ze mojemu by sie to podobalo.

Gość dwadziesciaszescqq
italo disco - kocham Cię za te truskawki ! :D przecież on je uwielbia.. Więc już wiem, że będą truskawki.. Do tego trochę winogrona, i zrobię mini kanapki z chrupkiego pieczywa z serkiem :) Dzięki bardzo za pomysł :)

Gość dwadziesciaszescqq
A tak ogólnie co myślicie o tym wszystkim ? Nie zrobię z siebie błazna? :P z tymi świeczkami, bielizną itp? Bo to jest sylwester a nie walentynki, ja wiem.. :O ale skoro nigdzie nie wychodzimy to może warto coś innego porobić? :)

Całkiem fajnie, romantycznie. ;) Tylko dla mnie to nic specjalnego, bo mój facet robi tak dosyć często i wszystkim zajmuje się zupełnie sam. Jednak jeżeli dla Was będzie to wyjątkowe, to super. ;)

Gość dwadziesciaszescqq
No niestety ja nie mam tak dobrze jak Ty :P to będzie pierwsza taka ''romantyczna kolacja'' w moim wykonaniu :D

Gość dwadziesciaszescqq
Lookrecja a dodałabyś jeszcze coś do tego wszystkiego ? :)

mi sie pomysl podoba, nie zrobisz z siebie blazna. ja z moim chlopakiem tez jestem niecaly rok i teraz bedzie naszpierwszy wspolny sylwester a blazna z siebie zrobilam ja na walentynki bo upieklam pyszne ciasto jogurtowe z gruszkami, nie znalam go wtedy tak dobrze i nie wiedzialam, ze on nie lubi i nie je slodyczy! :D

Gość KamilaXXX
Uwazaj z winogronami bo po nich rosnie brzuch i sie pierdzi

Gość dwadziesciaszescqq
hehe ale zapewne słodko podziękował i powiedział, że jesteś kochana? :D

Gość dwadziesciaszescqq
dlatego winogron będzie bardzo mało :P

Gość kuki*kuki
Do wina będą pasować koreczki- 3 rodzaje sera i winogrono. Najlepiej zwykły żółty ser, brie i jakiś pleśniowy, jeśli lubicie. Takie korki są przepyszne i nie ma tak dużo przy nich roboty. Na ciepło zrobiłabym krokiety z kapustą i grzybami i barszczyk:)

Gość kuki*kuki
acha i nie zapomnij ładnie się ubrać, na pewno zrobisz na nim wrażenie gdy na sexowną bieliznę założysz ładna sukienke! Baw sie dobrze i nie narozrabiaj;)

dobre wino i tace serow, dobrze podana z orzechami, gorzka czekolada, salami i winogronami a do tego francuskie bagietki