Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdy tego nie zrozumie

Jak to jest że tylu

Polecane posty

Gość Nigdy tego nie zrozumie

Jak to jest że tylu naprawde fajnych, dobrych facetów jest samych i wciąż szuka a najgorsze łajzy i skurwysyny są w związkach na które nie zasługują?

Gość tez sie nad tym zastanawiam
szukam uczciwego mezczyzny 😭

Ponieważ umieją dobrze bajerować i kłamać. A dobrzy faceci czasami trafiają na złe Kobiety i to ich psuje już na całe życie:( No i może przez nieśmiałość i niską samoocene.

Gość tez sie nad tym zastanawiam
jak bym sie chciala teraz przytulic... :(🖐️

Gość pigle
bo my kobiety jestesmy pojebane i wybieramy sobie takich chamow. a bardzo czesto jak facet jest juz z kobieta to po jakims czasie wylazi z niego cham.Wiec trudno komus ocenic singla:)

Oj nieprawda! No ok czasem lecimy na tzw. złych chłopców, ale to o tych samochodach i kasie to stereotyp w wiekszości. polska to nie jest bardzo bogaty kraj, a ludzie jednak są w zwiazkach. wniosek? Nie każda kobieta leci na pieniadze :)

zgadzam siem :P też z Marią ;) Ale fajnie jest mieć imie Maria, ciekawe jakby tak nazwac swojego synka Jezus. Hmmm;)

Wiem Mario Izko ze nie masz na imie Maria :P Ale w Polsce budziło by to kontrowersje i oburzenie. Jak bede miał syna to go tak nazwe ;)

Kiedys imię Maria tez budziło i dlatego Maria Gonzaga zona Władysława IV i Jana Kazimierza zostajac królową Polski przyjeła drugie imie Ludwika :) Szukaj więc jakiejś latynoski :)

A właśnie zapomniałam o twoim fetyszu duzych pup ;) No to latysnoska jak znalazł. Niektórzy faceci lubią azjatki, czego ja zupełnie nie rozumiem...

To, ze jest mała nie znaczy, że jest ciasna :) Nic nie wiesz o kobiecej anatomii. A w ogole kto powiedział, ze ma byc ciasna? Jesli facet jest odpowiedni to kazda bedzie dla niego ciasna :p

Azjatki są piękne :P Mają takie ładne płaskie buzie :D *wszystkie Kobiety są piekne :P niezależnie od narodowości ;) Duże pupy bum bum :P

Niektórzy wola duże, nie genaralizuj :) Mi mój mówi, że jestem mała, co mnie wkurza bo mam 170 wzrostu i na wiele lasek patrze z gory...

Gość A tak w ogóle
O Jezu, znowu prawiczki się dowartościowują że to przez brak kasy nie mają dziewczyny, żałosne..

takie małe tyłeczki też są git ;) Ale bardziej skłaniam sie w strone większych :P takich bardziej bum bum ale takie puk puk też najs ;)

Ale najlepiej jak Kobieta jest fumu fumu ;) Ja czasami jestem fumu fumu :P I wydaje mi sie że jesteś w kategorii stuk stuk ;) najs:P