Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka@41

Romans z 18 latkiem

Polecane posty

Gość Agnieszka@41

Mam męża , mam dzieci , niedawno( nie będę już pisała w jakich okolicznościach) poznałam chłopaka , który jak się okazało młodszego od siebie o ponad 20 lat (jak w hollywood) ;) krok po kroku zbliżaliśmy siędo siebie , aż w końcu stało się kochaliśmy się jak szaleni przez prawie całą noc, teraz mam mieszane uczucia.... Czy ktoś był w podobnej sytuacji.Czy ciągnąc to dalej ?

Gość Czyli ty masz 38 lat
i dobrze nie zaluj, wazne ze mialas przyjemnosc i nikomu nie szkodzisz. To cie jeszcze odmlodzi. Mialam podobnie, i mam w nim przyjaciela, Wiem ze takie cos nie ma przyszlosci. On wie i ja ze nie mamy szans, mowi mi ze Bog z niego zakpil. W tej chwili jest dla mnie jak brat, przyjaciel, najblizszy i szczery. Nawzajem sie bardzo szanujemy, na swoj wiek jest bardzo powazny. Wiem ze imponuje mu moim mlodym wygladem,moja pozycja , dojzalym mysleniem i.t.p. Nic zlego nie zrobilas, dopoki nikt z tego powodu nie cierpi jest dobrze. To ludzkie.

Gość Agnieszka@41
Boje się tylko i aż ,że mąż czy dzieci się dowiedzą , bo mieszkamy niedaleko od siebie. Było bosko i chciałabym to powtórzyć jeszcze nie raz.Wiem ,że tu w grę wchodzi tylko seks , ale właśnie o to mi chodzi.

Gość Rob tak zeby sie nikt
nie dowiedzial, uwazaj na niego, czy on jest na tyle dojzaly, ze nie chwali sie kolego. Ja wiem ze moj PRZYJACIEL mnie kocha i szanuje. To bardzo meski typ i wiem ze mi nigdy nie zaszkodzi, nawet gdyby go kroili. Dzieli nas18 lat, potrafimy rozmawiac godzinami, razem gotujemy, ze wszystkiego sie sobie zwiezamy. W moim towarzystwie jest bardo powazny na swoj wiek. Wie ze cenie go za to.Ufam mu i on o tym wie. A z kim ty masz doczynienia, zeby on sie gdzies nie pochwalil. Bo mlody chlopak moze to przezywac i pochwalic sie kolega. Na to musisz uwazac.

Gość Co cie laczy z nim poza sexem
Macie wspolne tematy ??? Ja wiem, ze moge na niego zawsze liczyc, nawet chodzimy razem na dyskoteki. Czasami siedzimy u mnie w kuchni , ja gotuje pomaga mi kroic ( choc to w ogole nie w jego stylu) i plotkujemy o wszystkim , rozmawia mi sie z nim lepiej miz z kolezanka.

Gość Nie ma cie Agnieszka@41
Szkoda , bo ten temat tez mnie interesowal. Moge ci powiedziec, ze taka znajomosc sluzy kobiecie. Zatrzymuje sie w wieku, albo nawet odmladza.

Gość I co zal ci
Co oczy nie widza sercu nie zal. Jaka zdrada , to tylko dobranie tego czego brakuje.

Bez sensu...mogłabyś być jego matka,to obrzydliwe.!wstydziłabyś się,co innego byłabyś samotna,ale jesteś mężatką,myślałaśo tym,że Twoje dzieci mogłyby się dowiedzieć,nie przeżyłyby takiego wstydu.!masz męża kobieto... A tak w ogóle chłopak się zakocha prędzej czy póżniej i Hollywood będziesz faktycznie miała,jak Cię zacznie szantażować.Zawsze na początku jest słodko,pięknie.Uwierz. Zastanów się-teraz liczy się pożądanie,ale możesz za nie słono zapłacić.

Gość To mozna madrze rozegrac
Zalezy z kim sie ma doczynienia.

Gość Agnieszka@41
Mąż wyznał mi że tego chłopaka wynajął dla mnie jako prezent świąteczny, bo on już ma swoje lata i nie może tak często jak ja bym chciała

O możesz być pewna że chłopa już pochwalił się wszystkim! Alez musi czuć się jak byk rozpłodowy, pewnie wydyma chudą pierś i chodzi dumny jak paw! Wiesz jak Ty podziałałaś na jego ego? Grrr. Dla Ciebie też coś się z tej sławy skapnie, może wszystko pierdolnie jeszcze przed świętami, wiesz taka dobra nowina dla Twojej rodziny, ależ będą święta!

Gość sdfsfsfsfs
utwierdzam sie w przekonaiu ze kobiety to jednak ku rwy i lachociagi

Wiesz może i bym Cie zrozumiała gdybyś zdradziła z facetem w podobnym wieku żonatym czy tam nie dużo młodszym... i gdyby to się darzyło raz!!! Ale kobieto z 18 latkiem????? Czy ty masz równo pod sufitem??? Szkoda że jesteś taka stara i taka głupia!!!!!!!!!! Teraz CI się podoba, a on zobaczysz zakocha się jeszcze nie raz i będzie opowiadał i nabijał się z kolegami jak bzykał starszą mężatkę!!!! Wiesz współczuję Ci rozumu jesteś pusta kobieto pusta!!!!!!!!! Nie szkoda CI własnych dzieci!!!!! Nie masz wyrzutów sumienia????? Kurwa z 18 latkiem :D:D:D:D:D:D:D

Gość niezalogowana furgonetka
O KURCZE A JA MAM 23 LATA I ZNAM TAKIEGO FAJNEGO 20 LATKA I MYŚLE ,Z Ę JEST DLA MNEI ZA MŁODY|:/

Ta jedyna niepowtarzalna--> i na pewno nikt sie o tym nie dowie;) Chociaż kurcze wypowiadam się a cięzko mi uwierzyć że istnieją ludzie tak głupi;)

MÓWISZ??/ kurde, idę z innym na sylwestra, w którym się zakochałam ale on raczej we mnie nie, a znów ten młody taki fajny, kurcze ja zawsze nie otrafie sie zdecydować...:/

miła jak zawsze- tak za pewne się nie wyda :D:D:D Wigilia może być bardzo udana :D:D:D ja też nie rozumiem ludzkiej głupoty... może to zwykła prowokacja, bo nie chce mi się wierzyć, że są baby takie głupie po prostu bez mózgu:D:D:D:D:D

Gość lubei co lubięe
Nie rozumiem tej całej nagonki na autorkę. Jak facet starszy przespi sie z młodsza,dużo młodszą,to jakosn ikogo to nie szokuje,a jak starsza z młodszym,to wielkie halo. Ja tez lubię poseksic sie z młodszymi facetami.

a juz chcialam pisac, ze jakby temat mezczyzna zalozyl to by polecialy bluzgi, na szczescie na koniec dyżurni kafeterianie nas nie zawiedli :D

Gość lubei co lubięe
I nie musi sie wydac,jezeli obie str.maja głowe na karku.

ej ale 3 lata to chyba jeszcze normlane??? mam kumpele mieszkam z nia i jeje chłopakiem, ona tez jest 3 lata starsza i ludzie móiwą ze oni nie psaują do siebie ,z ę ta róznica jest bardzo widoczna:/

Gość lubei co lubięe
Atak w ogole czy Wy myslicie,ze młodzi sie chwala,ze uprawiaja seks ze starszymi. Rzadko ktory sie tym pochwali,bo młodszy nie ma czym sie chwalic.Posuwac starsza kobietę,to nie powód do dumy.