Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka@41

Romans z 18 latkiem

Polecane posty

Gość lubei co lubięe
Ta jedyna niepowtarzalna--Widocznie ludzi nei znasz jezeli uwazasz,ze 18 latek nie moze miec głowy na karku.

Gość kozibonk.........
Ta jedyna niepowtarzalna 18 latek za pewne ma głowę na karku lubei co lubięe Ta jedyna niepowtarzalna--Widocznie ludzi nei znasz jezeli uwazasz,ze 18 latek nie moze miec głowy na karku. WTF??? co do autorki -0widac ,ze maz cie zaniedbuje i to pewnie od dawna ,wiec sie nie dziwie twojemu infantylnemu zachowaniu. znalazlas sobie toy boya ,wiec jak ci to sluzy to sboie to kontnuuj, ciekawe jak ty bys sie czula jakby towj maz znaalz sobie Toy Girl . pewnie by cie to nie obeszlo ,bo chyba ejstescie ze soba z przyzwyczajenia itd. ma nadzieje,ze nie jestes jendak na tyle glupia zeby myslec ,ze taki zwiazek ma szanse. predzej czy pozniej zoabczysz ,ze z neigo jest jednak dziecko....... a tymczasem- enjoy!

Gość lubei co lubięe
kozibonk.........To,ze ktos wdał sie w seksik pozamałzenski nie musi oznaczac,ze małozonek zaniedbuje osobe skaczacą w bok. Wiem to sama po sobie,nie narzekam na braki w seksie małzenskim,alubie top co lubię.

furgonetka 3 lata to nie jest jeszcze aż tak strasznie dużo tylko że ty jesteś 23 letnią kobieta a chłopak 20 letni to jeszcze szczeniak tym bardziej dla starszej od siebie kobiety;)

Gość kozibonk.........
lubei co lubięe -- nie chodzi mi tylko o sex

Gość lubei co lubięe
miłą jak zawsze--zgodze sie,ze chłopak 20 letni czy 18 letni to szczeniak dla osoby 40 letniej,tylko,ze akurat w seksie nie to jest wazne :-) I czasami nie pisz,ze taki szczeniak w seksie nie wie duzo o tym i o tamtym i nie wie jak kobiecie dogodzic,bo na kobietach młodych postawisz krzyżyk,ze kobieta młoda nic nie potrafi w łozku. NIe wiek jest wazny w łozku,ale podejscie do sesku.

Gość lubei co lubięe
kozibonk.........utarło sie,ze kobeity przewaznie zdardzaja,bo małzonek zaniedbuje je pod kazdym wzgeledm.To stereotyp. My kobiety takze potrafimyu myslec tylko cipką tak jak faceci kutasem i czesto,gesto skaczemy w bok bez żadnego powodu,ot tak ,bo nam ktos wpadł w oko. W domu partner nie musi nas pod zadnym wzgledem zaniedbywac abysmy zdardziły. Nie pize o wszystkich,ale takze nei wszyscy faceciu zdradzaja. Musimy sie wyzwolkic spodtych róznorakich stereotypów.

Gość lubei co lubięe
miła jak zawsze :-) No to Ty 20 latka jestes szczeniara :-) Do tego na pewno kiepska w łóżku;-) No bo przeceiz masz dopiero 20 lat,to niby dlaczego maszmiec głwoe na karku :-)

Gość lubei co lubięe
miła jak zawsze--Ach,pokreciłomi sie :-) Ty masz 18 lat :-) A w jakim wieku facet wydaje Ci sie juz nie szczenięcy?

Gość kozibonk.........
lubei co lubięe --- mysle,ze ten stereotyp jednak jest trafny i dotyczy osob ,ktore maja jakies wartosci i godnosc- niestety wynika z tego ,ze ty jestes wykluczona z tego grona.

Gość lubei co lubięe
kozibonk........ ojeju,jeju :-) watrosci,godnosc,górnolotne słwoa :-) Znam wielui ludzi którzy szastaja tymi słowami,a za jakis czas nie sa tacy wartosciowi i godni. I to dotyczy wszystkich dziendzin zycia,nie tylko seksuialnego.

Gość lubei co lubięe
kozibonk........NIDY NIE MÓW NIGDY. Każdy powinien znac na pamięć tą formułkę.

Gość niezalogowana furgonetka
no ja nie jestem jakaś mega poważna, a z nim mis ie super gadało, choć mam zakorzenione i sobie zawsze mówiłam że nigdy z młodszym...:/

,,Do tego na pewno kiepska w łóżku No bo przeceiz masz dopiero 20 lat ,to niby dlaczego maszmiec głwoe na karku'' a to trzeba być dobrym w łóżku aby mieć poukładane w głowie?:) trochę bez sensu masz te wypowiedzi;) Pewnie jesteś facetem;)

Gość niezalogowana furgonetka
TYLKO ZE JA TO ODŁOŻYŁAM NA BOK NA RAZIE, BO JESTEM ZAKOCHANA W INNYM ,A TAMTEGO NA RAZIE NIE BIORĘ PO DUWAGĘ....CHOĆ JEST NAWET FAJNY... SAMA NIE ROZUMIEM CZEMU TAK ROBIE:/

Gość lubei co lubięe
miła jak zawsze. Mylisz sie Koleżanko.,nie zawsze dziewczyna jest bardziej rozwinietra emocjonalnie od rowisnika. Tak nam od zawsze wmawiano,nastepny stereotyp. Człowiek to indywidualna istota i kazdy rozwija sie w rozym tępie.

Gość lubei co lubięe
miła jak zawsze--Jestem kobieta:-) Tylko,ze jak jedziesz po chłopakach 20 letnich ,bo myslisz,ze kazdy z nich jest emocjonalnie neidojrzały i kiepski w te klocki,to idac Twoim tokiem myslowym,Ty jako 18 latka jestes neidojrzała emocjonalnie i seksualnie,bo jestes młoda.

Gość lubei co lubięe
miłą jak zawsze :-) pozyjesz,to nabierzesz innego spojrzenia na swiat. A tak w ogole to co Ty,18 latka z takimi starymi facetami 24-26 letnimi :-)

Gość lubei co lubięe
miłą jak zawsze :-) NIe chcę uzywac stereotypu :-) ale co Ty dziecinko mozesz wiedziec o zyciu i o ludziach :-)

,,kiepski w te klocki'' co masz na myśli? związek? sex? Raczej seks bo do tego ciągle bijesz:) Nic takiego nie napisałam no ale skoro z tą myślą będzie ci lżej:) Ja mam swoje podejście do życia, do związków starszych kobiet z młodszymi, podejście co to pakowania się w związek z 18-20 latkiem dziewczyny 20 kilku letniej. Wybacz:)

I jeszcze nie mam zwyczaju wmawiać komuś swoich hm poglądów? nie głupio powiedziane. Więc pożegnam tę dyskusję. A co do ciebie to świetnie że widzisz świat przez taki pryzmat;) życzę powodzenia w życiu:)

Gość lubei co lubięe
miął jak zawsze :-) zwiazek to co innego niż skok w bok tylko na seks. I naprawde młoda kobietko,pozyjesz dłuzej na tym świecie,to pogadamy,bo teraz to Ty masz wyidealizowane spojrzenie na swiat:-) Jeszcze zycia nie znasz ,a juz wypowiadasz się jak znawczyni ;-) Poglady to Ty mozesz mieczawsze,ale zycie je weryfikuje,wiec nie badz taka pewna swego.

Gość lubei co lubięe
miłą jak zawsze i muszę Cię niestety zasmućic,starszy facet nie oznacza od razu faceta powaznego i emocjonalnie zrownowazonego. Dowiesz sie o tym i to niedługo :-)