Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta Melrosa

Czy wy też wstydzicie się dotykać swoich chłopaków?

Polecane posty

Gość Samanta Melrosa

W łóżku jestem raczej tą bierną stroną. Wstydzę się dotykać jego penisa czy nawet całować inne miejsca poza ustami i chyba się nie przemogę. Odczuwam blokadę. On chciałby żebym wykazała się większą aktywnością, ale wszelkie prośby powodują u mnie jeszcze większy wstyd. Też tak macie?

Gość miałam tak
ale mi przeszło... twoj zwiazek musi dojrzec

Gość Samanta Melrosa
wychowano mnie w tradycyjnej rodzinie i uczono, że ludzie powinni robic te rzeczy w ciemności i odziani w koszule nocne i tylko w celu prokreacji, a kto dotyka penisa jest podobny do szatana

Gość Samanta Melrosa
To akurat podszyw, ale po części to prawda.

Gość codziennie ranioo
wale konia w usta mamy

Gość kkkiiikkkaa
może spróbujcie jakiegoś alkoholu przed? Np. wino? Rozlużnisz się i powinno byc lepiej.

Gość izia87
jak tak miałam jak byłam młodsza z wiekiem przychodzi pewnośc siebie:)

Gość nhiosfdjfnhd
ja tak miałam z byłym nie umiałam się jakoś otworzyć tymczasem z moim mężem, gdy zaczęłam być od razu nie krępowałam się, czułam się przy nim naturalnie, byłam spontaniczna od początku myślę, że to zależy i od naszej dojrzałości i od charakteru relacji, który wynika z tego jak na nas ta druga osoba działa i jak ona się zachowuje wobec nas

Gość w twoim przypadku autorko
najlepiej, abyś przerobiła się na pasztetową, jest już i tak planeta Ziemia przeludniona, i brakuje powietrza na takie indywidum, jak ty.

Gość kachaa8333
mysle ze po czesci blokada jest w tobie, ale w znacznej czesci jest to wina "faceta". pewnie zabrzmi brutalnie:), ale po prostu sa faceci, przy ktorych blokady znikaja:) jezeli bylabym w twojej sytuacji a facet powiedzial by mi zebym wykazala wieksza aktywnosc to bym chyba juz ze "strachu" w ogole sie w lozku nie ruszyla. bo bedzie ocenial czy bylo lepiej czy gorzej itp. tez tak kiedys mialam, pierwszy raz z facetem bylo kompletna porazka, tzn. nawet nie doszlo z nim do "pierwszego razu" mimo prob. myslalam ze to moja wina. zaczelam sie obwiniac a facet w tym dopomogl:) potem spotkalam innego i poszlo jak z platka:)