Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka1

Sesja zdjęciowa rodzinna z brzuszkiem TRÓJMIASTO

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Jestem w ciąży i chcę to uwiecznić. Chcę sobie zrobić takie rodzinne zdjęcia z moim partnerem jak jestem w ciąży. To będzie myślę fajne. Ciekawe ile coś takiego kosztuje - wiecie coś dziewczyny? Macie takie zdjęcia? pozdrawiam

Gość nic nie kosztuje.
bierzesz aparat, usttawiasz aparat na czas i strzelacie zdięcia.

Gość moja przyjacioka jest
fotografem i robi takie sesje. Akurat bedzie w swieta w domu do polowy stycznia chyba. Jest z Gdanska. Jej strona to: www.aniapadzik.com Powiedz jej, ze Ania Cie przyslala, moze da Ci jakis rabat :)

Hej. Ja coo prwada takiej sesji nie miałam, ale fotograf, który robił nam zdjęcia ślubne robi takie sesje i ma portfolio na swojej stronie. On robi cudowne, niezapomniane zdjęcia i zawsze można się z nim dogadać. Poniżej link do sesji z brzuszkiem, którą wykonał całkiem niedawno :) http://gpniewski.com/?p=766 NAprawdę polecam!

Gość moja przyjacioka jest
szczerze mowiac nie wiem ile Ania bierze za taka sesje, ale mysle, ze nie jest droga. napisz do niej meila i zapytaj. to bardzo ciepla i mila osoba, nie bedziesz zalowac. osobiscie polecam!

hej, polecam Mariusza Wacławiaka. Robił nam sesje zdjeciowa narzeczenską, teraz slubną.. Robi naprawde świetne zdjęcia, za sesje rodzinną wziął 200zł i powiem Wam że naprawde warto. Jakiś czas temu założył firmę i nie działa juz 'z agencji' dlatego pewnie taka niska cena. Namiary na niego: www.fotolinea.pl

wow, fotografie Pana Mariusza bardzo mi sie podobają! chyba do niego po pracy zadzwonie i umówimy sie na sesje :)

Gość Ewa294
Sesja z brzuszkiem to teraz hit! Każda kobieta marzy o takiej pamiątce, ja również zrobiłam sobie taką sesję w Piasecznie u znajomej fotografki Joanny Kozłowskiej. Cudownie się w czuła w rolę. Takie zdjęcia stoją w naszym domu i stanowią pamiątkę na całe życie a dziecko kiedy dorośnie ma dowód matczynej miłości :)

Gość gość
Może taka sesja troche bardziej w stylu eleganckim? https://www.youtube.com/watch?v=ymeqrX0Hmzc&list=UUz2RV-zn7ULmPvUiwmwLsbA do tego długa suknia, delikatny wieczorowy makijaż i wygląda pięknie :) albo w Stylu Kwiecistym https://www.youtube.com/watch?v=MRzY7uX_7U8&list=UUz2RV-zn7ULmPvUiwmwLsbA albo po prostu City Style https://www.youtube.com/watch?v=AY1jMr_Ycbs&list=UUz2RV-zn7ULmPvUiwmwLsbA W sprawie zrobienia sesji odezwij się na facebook.com/promowanie

Gość mannawanna
Słuchajcie a może to świetny pomysł na zdjęcie dla Matarni do nowego konkursu... Z tego co widzę w aplikacji na fejsie to żadnej mamy z brzuszkiem nie ma, więc może to być strzał w dziesiątkę :)

Gość gość
W sumie... Matarnia daje niezłe nagrody, a za 4 tysiące można dla dzidziusia niezłą wyprawkę zrobić :)

Gość gość
Oj przy dziecku, któe dopiero co się urodziło, to wydatki po prostu na każdym kroku, więc jak ktoś podchwyci ten pomysł z Matarnią, to może wiele zyskać na nim :)

Gość gość
No na fejsie matarni nie widać żeby ktoś skorzystał z zarzuconego pomysłu :p

Gość gość
Pewnie nic takiego nie znalazło się w konkursie matarni bo mamy w ciąży raczej mają inne zmartwienia i coś zupełnie innego ich interesuje :)

Gość gość
Hehe niekoniecznie mamy w ciąży mają zmartwienia, tylko cieszą się tak, że o niczym innym jak o dzidzi nie myślą :p Co nie znaczy oczywiście, że jak jakaś mama z brzuszkiem w konkursie matarni się pojawi, to będę uważać ją za dziwną, różne osoby, różne charaktery po prostu :)

Gość gościóweczka
super pomysł z tym zdjęciem z brzuszkiem! :) Koniecznie wrzuć je do apki na fejsie Matarni, ja na pewno zagłosuję! :)

Gość gość
No jak ciągle przeglądam to żadna brzuchatka się nie zdecydowała, ale ja tak samo od razu oddałabym swój głos :)

Gość Tynia23
Mi, przepiękną sesję ciążową zrobiła miła pani z Trele Morele Foto: http://trelemorelefoto.pl/ - później, jako że byłam bardzo zadowolona - zamawiałam u niej również sesje noworodkowe oraz dziecięce. Naprawdę utalentowany fotograf. Działa w całym Trójmieście, ale też jeśli trzeba to i w pozostałej części Pomorza. Polecam :)