Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty karpiowa --------

Jaj ja nie nawidze karpia

Polecane posty

Gość anty karpiowa --------

Jaj ja nie nawidze karpia !Czemu wszyscy sie tak ślinią i pieją hymny na jego czesc?Przecież to obrzydliwa ,tłusta ryba i w dodatku zajeżdża mułem !Jest tyle innych fajnych ryb i takie własnie mam na stole .Zjadamy chociaż ze smakiem .Kiedys moja ciocia ...BO TRADYCJA nakazuje -kupiła karpia ,sama go upiekła i...nikt nie tknął ....za to kotlety z dorsza ,smazona miruna i halibut zniknęły w minucie ....:O

Gość u mnie tez nie jada sie karpia
i nie tylko u mnie .Moi znajomi tez mówią to samo ,że nie smakuje im i koniec .A ci co najwięcej krzyczą to najmniej go jedza .My dajemy karpiom pożyc :)

Nie jest to zła ryba ale trzeba ją odpowiednio "zrobić" wtedy nie bedzie zajeżdżała :) Co nie zmienia faktu ze jest tłusta .Powiem ci ,ze moje dzieci tez nie lubią karpia .🖐️

Gość jhgjghjgyu
a moja mama robi tak pysznego karpia,że normalnie jest najlepszy na świecie.Nie zajeżdża mułem wcale.Teraz jestem wegetarianką i z przykrością rezygnuję z tej potrawy no ale cóż,to już nie to samo jesc tą rybę ze świadomością,że miała przejebane życie :P

karpia to trzeba umiec przyrządzic. ale mimo wszystko jakbym miala do wyboru karp-halibut... mmm nie zastanawialabym sie. halibut najlepsza ryba jaka istnieje :D

Gość gregiorio cudowny
a ja nawidzę :O

Gość W.E.R
u nas na wigilie sa tylko ryby morskie swierze prosto z kutra, jednakze wy na prowincji moze nie macie do nich dostepu to pozostaje wam karp

Gość mieszkam na wybrzeżu i
tez mam co wigilie swieżą rybe ale morską ...karpie to śmierdzące ścierwo fuuuuuuuujjjjjjj ale przecież tradycja!!!

Gość toz to paskudztwooooo
łosoś to jest to !A zwłaszcza pieczony mmmmmmmmmmmmmm a nie tam jakies karpie