Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareczek9696969

zawód...

Polecane posty

Gość mareczek9696969

Już nie moge wytrzymać. Pół roku temu rodzice mojej dziewczyny zaprosili mnie na święta do nich do Norwegii, ponieważ ojciec mojej dziewczyny tam pracuje... Mam 15 lat ona 14.. jeśteśmy już razem rok... bardzo sie kochamy, i ona już od dawna nie może sie doczekać na ten wyjazd...a ja teraz sie zastanawiam... jutro jest odlot... a chciałbym zostać... mama powiedziała, żebym o pienieądze sie nie martwił, że to nieważne... W dodatku zaczęła mi wychodzić ósemka..a to straszny ból, musiałbym tam w norwegii tłuc ketonal 2 tyg..:( Kurwa co mam robić... Z jednej strony chce jechać z drugiej... wolałbym świeta i nowy rok w domu..:(:(:( Pomożcie

Gość odlot to ty bedziesz mieć
jak ci ojciec duupsko skopie :D

Gość mareczek9696969
Kurde mógłbyś coś sensownego napisać. anie pierdzielisz... ja tu mam najwieksza dotychczas w moim życiu rozkmine... dentysta odpada, bo jakbym wyrwał ósemke, to okej... opuchlizna, ale tydzień później szwy trzeba zdjąć !!!

Rwą też bez szwów. Dasz radę. A ból zęba może zepsuć najfajniejsze święta, nawet w Finlandii.

Gość mareczek9696969
a nie biorąc pod uwagę, rwanie zęba... bo już nie ma miejsc, nawet jakbym chciał dzisiaj... i dał 500 zł to i tak nie dam rady w tym tygodniu... Kurwa co za życie...