Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babilon

włosy przetłuszczające się - jaki szampon

Polecane posty

Gość babilon

witam mam problem z włosami, sa przetłuszczające się u nasady, suche na końcach uzywam szamponów (różnych firm, ostatnio garnier z lipy) do włosów przetłuszczających się ale chyba robię błąd, bo wydaje mi się, że od tych szamponów bardziej się przetłuszczają, odreagowywują większym przetłuszczaniem się jakie macie sprawdzone szampony (firmy nazwy) dla takich włosów, szczerze mi się uśmiecha myc włosy 2 razy na dobę:(

Idź do jakiegoś naprawdę dobrego salonu fryzjerskiego i zapytaj o to fryzjera. Myślę, że jak zobaczy jak wyglądają Twoje włosy to najlepiej doradzi Ci odpowiedni szampon. Kup jakiś z linii proffessional, takie jak stosują fryzjerzy. Pewnie nie są one najtańsze ale czego się nie robi by włosy pięknie wyglądały

Gość issanka
idź lepiej do apteki

Gość issanka
jest taki szampon pharmaceris do włosów z łojotokiem kosztuje ok. 25 zł i naprawde jest super i pomaga wiem bo mam taki sam problem

Gość babilon
zapomniałam dodać, że chodzi mi o włosy łonowe

Gość kapparalla
Ja tez mam takie wlosy i mi pomaga Healing z apteki,dla mnie najlepszy a probowalam juz wszystkiego,cena ok 13 zl

Gość chorwatka
to moim zdaniem wszystko zależy od tego jakie masz skłonności, może np.za często suszyć włosy i od tego Ci się przetłuszczają, w każdym razie jeśli masz problemy z włosami polecam Ci szampony Joanny, mają naprawdę szeroką gamę produktów-ja używałam ich szamponu z rzepą gdy włosy mi wypadały i dzięki niemu trochę mi się wzmocniły.

Gość estik2
A używałaś szamponu pokrzywowego Eva Nature Style? Polecam.

Gość babilon
to o włosach łonowych to podszyw dziewczyny dzięki, wypróbuję każdy po kolei oby któryś zadziałał