Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonaty36

romans z 16latka

Polecane posty

Gość zonaty36

dziwne bo mam 36 lat zone i 2 dzieci, ale teraz wspolzyje z 16 latka ktura oszalala na moim punkcie. Czy to normalne?

Gość Dooomiś
nie to nienormalne

Gość Nie normalne :(
Ale niestety zdarzaja sie takie nie szanujace sie nastolatki i mezowie - oszusci, myslacy fiutem ...

Nie, nie normalne, to jeszcze dziecko. Jak Ci źle z żoną, to jej nie rań tylko się rozwiedź i znajdź nieco starszą pannę

Gość zonaty36
Sorry, ktÓRa po prostu ciesze sie powodzeniem. Zona to nie wszystko

Powodzeniem? Daj spokój, dowartościowujesz się po prostu, a tej młodej dziewczynie imponuję to, że jesteś starszy i ma doświadczonego faceta, może się pochwalić przed koleżankami itd. A Żona to nie wszystko? To było trzeba się nie żenić.

Gość Dooomiś
gdyby ona chociaż miała 18 lat.. a tak to to jeszcze dziecko. Krzywdę jej tylko robisz.

a jak będziesz siedział w pierdlu za seks z nieletnią to też będziesz dumny :P Twoje dzieci napewno nie bedą dumne z takiego tatusia :D Masz córki czy synów?

Potem Tobie będzie przykro jak dziewczyna znajdzie atrakcyjnego równolatka, a Ty zostaniesz bez 16- latki i bez Żony i rodziny

Gość zonaty36
16 latka juz moze uprawiac seks, doksztalcie sie mam 2 synow

Gość kkrakrssa!
Nie przejmuj się tylko korzystaj ile wejdzie !!!! ja byłem taki że wszystko dla narzeczonej poświęciłem ! wszystkie najlepsze lata a później zostałem oszukany i zdradzony, ledwo co wyszedłem z tej porażki ! Kobiety to zimne suki więc nie przejmuj się.Ja mam 30 lat i miałem już romans z 15to, 18to i 22latką,było cudownie.Nie traktowałem ich jako potencjalne kandydatki na związek ale dla takiego seksu było warto.Sex z niedoświadczoną ale bardzo chętną nastolatką to najlepsze co mnie w życiu spotkało.

Gość Dooomiś
A powodzenie u nastolatek to każdy może mieć, co to za powodzenie? słaby jesteś widocznie, że dojrzałe kobiety nie interesują się Tobą. Emocjonalnie sam jesteś jeszcze widać jak dziecko. Normalny facet ruszył by tę swoją mózgownicą i nie bawił się w pedofila. 16 latka w ogóle nie powinna współżyć, a co dopiero z kimś o tyle starszym. Jesteś niepoważny. I jednocześnie ranisz swoje dzieci i żonę krzywdzisz tę młodą dziewczynę. Może teraz jej imponujesz ,ale za chwile bęzie czuła to Ciebie obrzydzenie.

Masz 2 dzieci? Za parę lat też je może zrucha jakiś znudzony żoną tatuńcio

Gość werdftyuio
A teraz pomyśl sobie dlaczego to robisz? Dlaczego sypiasz z 16latką? Zastanów się i pomyśl czy tego samego nie może dać ci żona? Jeśli nie może to się rozwiedź jeśli może to bierz to od żony a nie od DZIECKA. Bo to jeszcze dziecko. Przyjdzie drugi bardziej dojrzały i ty pójdziesz w odstawkę. One zakopchują się co tydzień w kimś innym. I teraz pomyśl co będzie jak sie dowie żona? Bedziesz miał gdzie pójść? nie będziesz tęsknił>? Nie będziesz żałował? Dasz sobie sam rade?

Gość Dooomiś
I co z tego że według prawa 16 latka może co z tego tu chodzi o coś zupełnie innego.

Nie wkładaj wszystkich kobiet do jednego worka, nie każda jest taka sama, może jego żona poświęca się jemu i dzieciom, a Ty piszesz takie bzdury, nie znając sytuacji. Może akurat Ty trafiłeś na taką, która nie była wierna!!!!!!!!!!

Gość twisterrrrrrrrrrrrrr
sex z niedoświadczoną to najlepsze co cie w zyciu spotkalo? :D hehehhehe to fajnie :D sprobuj z doswiadczoną to zbaczysz co to prawdziwy sex biedaku:D

Gość ciapaty
pelikaneria już łyka aleście naiwni

nie będę Cię umoralniać bo i tak to nie zmieni Twojego postępowania. Odpowiem na Twoje pytanie, nie Twoje zachowanie nie jest normalne. Jeszcze w życiu gorzko zapłaczesz za swoje zachowaie ale wtedy już będzie za późno :) Zona odejdzie, synowie będa mieli żal, ze rozbiłeś im rodzine przez głupią małolate a Ty zostaniesz sam.

Gość werdftyuio
Jestem kobietą i wiem, że skoro facet zdradza żonę to nie jest tylko jego wina. Żony również czegoś mu brakuje. Może to nuda? Rutyna? Chęć czego innego? Wiesz na to wszystko jest rada. Kupić żonie seksowną bieliznę i powiedzieć, że masz dojść seksu o ciemku pod kołdrą. Chwycić ją od tyłu pod lodówką czy rzucić pod stół. Spontaniczny seks jest najlepszy. Na wszystko znajdziesz radę. Ale musisz wiedzieć czy KOCHASZ żonę i czy chcesz tego wszystkiego od żony. Bo jak ją masz tylko po to aby ci prała skarpetki i gotowała obiadki to nic nie zmeinisz w waszym życiu a skończy się to tak, że 16latka sobie pójdzie, żona zostawi i będziesz sam. Za pewne rodzina też cie odepchnie i synowi równiez. Tego chcesz? Lepszy będzie rózwód niż wieść o zdradzie jeszcze z tak młodą dziewczyną.

Gość bolejlaaaaa
e ja znam taki przypadek!! serio!! syn faceta sie wkurwil i zaciukal kochaneczke ojczulka i wylądowal w więzieniu a stary w psychiatryku