Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnaChoćWzwiązkuuu

JACY SĄ WASI FACECI-BO MÓJ JEST

Polecane posty

ohydny, mam już dosyć i nie wiem co robić ale mieszkamy ze sobą kilka lat i nie mogę tak tego przerwać. Z roku na rok coraz mniej o siebie dba, ma żółte niemyte zęby, jak się spoci śmierdzi bez urazy dla bezdomnych ale jak bezdomny z dworca, nie dba nic o siebie, ja np. staram się dbać jak mogę o swój wygląd o ile finanse na to pozwalają, mam powodzenie-przynajmniej widzę jak patrzą na mnie mężczyźni a to chyba powodzenie :)

kiedyś nawet usłyszałam taki tekst stojąć w kolejce ze swoim facetem i to od dwóch małolat : patrz na nich, ona taka ładna a on...fuuu...przeciwieństwo, mówię wam dziewczn miały po 18 lat i coś takiego powiedziały niby między soba ale usłyszałam... :(

ja staram się uprawiać sport jak mogę, dbam o dom, jest zawsze czyściutko jestem pedantką, on ma rozlazłe ciało waży 110kg, brudzi w domu, nigd nic nie robi naawet nie robi typowo męskich rzeczy w domu, codziennie od rana musze walczyć z sfem jaki on robi i z niechęccią do niego

czy ktoś ma tak jak ja???

Gość zachowaj się jak facet
wymień go na nowy model :)

Gość Ale nie mozesz go zostawic
bo go kochasz czy bo nie umiesz byc sama? Jesli ten drugi powod, przemysl jeszcze raz swa decyzje... Ile jestescie razem? Nie, moj facet dba o siebie - goli buzie, wlosy na klatce (inaczej mialby sweterek :P) przycina wlosy lonowe, piluje i czysci paznokcie, myje sie wszedzie, uzywa dezodorantu. Tylko wlosy myje raz na 2-3 dni i czasem chodzi potargany, ale to jedyne co mam mu do zarzucenia. Myje tez zeby i naprawde dba o siebie.

Gość zniesmaczona...
Pomyśl sobie co będzie za rok!!! Powiedz mu że albo zacznie o siebie dbać albo koniec z wami bo z brudasem nie chcesz żyć. Mój na szczęście kąpie się codziennie, goli się regularnie, ogólnie bardzo dba o siebie.

To dlaczego z nim jesteś? Dlaczego z nim nie porozmawiasz, nie zwrocisz mu uwagi?

jestesmy-mieszkamy razem 6 lat, mieszkanie mamy wspólne

zwracanie mu uwagi nic nie daje- on taki jest i już a czasem uwaga prowadzi do kłótni

jak go poznałam ważył mniej, chodził na siłownie, zawsze elgancki był, takiego go poznałam a i jeszcze twierdził,że jest pedantem a w szafie ma wszstko w kosteczke

MoŻe porozmawiaj z nim o tym, szczerze mówiąc wchodząc na ten topik myślałam ze bedzie to temat z trochę innej beczki, ze nie układa się miedzy wami bo on cie na zauważa, czy cos w tym stylu, atu prosze....mąż nie dba o higienę... no to jakiś niechluj , i nie wierzę ze teraz tak jest a wczesniej był czyścioszkiem, bo tak się nie zdarza

Gość kokosowalaurka
przycina włosy łonowe hahahahaha jaka ciota :P

ja mam 26 lat dopiero co skończyłam, dla niego ogolenie twarzy raz w tygodniu nabiera rangi wyczynu ! potem noramalnie mówi mi taki dumny,że się ogolił, nie nie chodzi o samą nadwagę nie ważył dużo mniej jak go poznałam ale ćwiczył

mi jeste nieraz mdło ja się z nim kocham, nie mogę robi mi się zle

i niejestem jeszcze jakaś stara i mam powodzenie dlatego zastanawiam się cz nie powinnam coś z tym zrobić, póki mam czas,że tak powiem...

co o tym myslicie?

Gość fjfgrhsfx
moj facet 24 lata, 4 lata razem- i uwaza, ze prysznic raz na dwa dni to tk w sam raz, dezodorantu uzywa rzadko :o zeby to samo ale kurna kocham go i co zrobie. zebow zoltych nie ma i generalnie ma je zdrowe taki typ. znam 60latka, alkoholika ktory NIGDY nie byl u dentysty a ma wszystkie swoje zeby i to dodatku biale :D wiec zolltniecie zebow niekonieczni emusi miec cos wspolnego z higiena :D

Gość fjfgrhsfx
moj facet 24 lata, 4 lata razem- i uwaza, ze prysznic raz na dwa dni to tk w sam raz, dezodorantu uzywa rzadko :o zeby to samo ale kurna kocham go i co zrobie. zebow zoltych nie ma i generalnie ma je zdrowe taki typ. znam 60latka, alkoholika ktory NIGDY nie byl u dentysty a ma wszystkie swoje zeby i to dodatku biale :D wiec zolltniecie zebow niekonieczni emusi miec cos wspolnego z higiena :D

Gość Ale nie mozesz go zostawic
kokosowalaurka przycina włosy łonowe hahahahaha jaka ciota Stac Cie na cos wiecej? :P Ja osobiscie nie lubie robic loda, przedzierajac sie przez busz. A cioty, znaczy sie geje, owszem, dbaja o siebie. Wiec owszem, wole miec zadbanego (jak ciota) i czystego jak ciota faceta, niz bardzo meskiego zula. Tych pozostawie Tobie...