Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1qazxsw2

zdrada przez internet-opinie

Polecane posty

Spotkałyscie sie ze zdrada przed internet? Nie mam tutaj na mysli spotkania z poznana osobą, bo to byloby oczywiste, ale myslę o: rozmowach na czaterii i gg rozmowach na skypie smsach rozmowach przez telefon Rozmowa o glupotach, bez podtekstow to tez zdrada? Czy nadwyrezenie zaufania? Czy zdrada to rozmowa o sprawach intymnych, gadanie o seksie, flirty? Jak zareagowalyscie na cos takiego, kiedy dowiedzialyscie sie o takim procederze swojego chlopaka/swojej dziewczyny? Niektorzy mezczyzni nie widza nic zlego w tym, ze pisza smsy do jakis dziewczyn, ktore pisza, ze kiedy dochodza ze swoim partnerem to mysla o nim. Nawet nie przepraszaja, dla nich to normalne. Prosze o wypowiedzi.

Gość krotkaaapilkaaa
mój mąż może sobie na neutralne tematy gadać z kim chce moim zdaniem zdrada jest wtedy, gdy rozmowa z inną osobą godzi w więź między nami, w naszą miłość np. rozmowa typu flirty, wyznania jak to się sobie podobają ludzie, jak na siebie lecą itd, wirtualny seks(matko, to jest najgorsze co może być) mój facet raz moje zaufanie nadwyrężył w ten sposób, sądził, że przez net-to dla mnie nic nie znaczy dużo o tym rozmawialismy i ustalilismy konkretne zasady związku i pojęcie "zdrady" w naszym związku

No ja w ten sposób zabijam nude, potwierdzam swoja atrakcyjnośc, chociaż nie wiem po co, skoro mój chłopiec mówi mi te wszystkie wiecie. Nie traktuję tego jak zdrade, w żadnym wypadku.

Gość dla mnie jest to zdrada
Dla mnie to świeży temat. Wczoraj coś takiego mi się przytrafiło złapałam faceta na czacie i nie była to pogaduszka o pogodzie.. rozmowa o seksie, wymiana poglądów o swoich ciałach, a nawet zdjęcia. Poczułam się zdradzona, oszukana. Uważam, że takie rzeczy w związku gdzie ludzie się kochają nie powinny mieć miejsca. Istnieją inne sposoby na zabicie nudy, a jak już ktoś chce się kontaktować z innymi osobami to na jakieś inne tematy niż sex i bez ujawniania się bez zdjęć i mówienia prawdy o sobie:. Uważam, że nie jest to może dosłowna zdrada, ale osoba, którą facet w ten sposób potraktuje może się tak czuć, bo to boli bardzo. Dla mnie jest było to ani śmieszne, ani fajne i jako żartu tego też nie potrafię traktować.

Gość gość
Zdrada w necie to nie zdrada a raczej spędzenie wolnego czasu. Druga osoba nas nie widzi nie dotyka, więc co to za zdrada?

Gość gość
Martwisz się, że Twój partner nie jest Ci wierny? Spędza dużo czasu w Internecie, flirtując z innymi? Boisz się, że jego internetowe znajomości mogą przerodzić się w coś więcej? Zgłoś się do udziału w naszym programie telewizyjnym i opowiedz nam o swoich wątpliwościach. Pomożemy Ci naprawić Twój związek - oferujemy badanie profesjonalnym wariografem i porady specjalistów. Napisz na adres: programtv.krakow@gmail.com.

Gość gość
Wariograf można sobie w d**e wsadzić. Nie ma dobrej metody na sprawdzenie czy dana osoba mówi prawdę czy kłamie.

Gość gość
Witam!!! Do programu TV poszukujemy Par w których jest duża różnica wieku minimum 10 lat i które chciałyby sprawdzić czy mogą sobie ufać. Jeśli jest Pani w takim związku lub zna Pani kogoś kto mógłby być zainteresowany proszę o zostawienie numeru telefonu a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam.