Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachwycona PM

Patrzcie jaka skromna i piękna Panna Młoda !

Polecane posty

albo lepiej- FUTERKAMI! zwlaszcza jak jacys idioci biora slub w ... SWIETA. no to juz jest zalosc... i takie panny zakladaja te bazarowe futerka...

Gość a mi się też podobaa
pasuje to do niej , przynajmniej oryginalnie

Gość przede wszystkim dziewczyna
Szkoda tylko, że te gołe ramiona ma każda :) Większość wybiera kiecki ślubne na jedno kopyto, zero polotu i indywidualnego rysu. Większość panien młodych wyglada słabo i tyle. Ta przynajmniej zrobiła, jak chciała i teraz się o niej na forum dyskutuje :) A ta co napisała, że laska ubrała się tak z biedy, jest śmieszna po prostu. Widać po wyglądzie kościoła, całej ceremonii i gości, że ślub był zamożny.

Gość a mi się też podobaa
lepsza niz ta druga co nie moze chwycic piora tipsiorami i biust ksiedza wywala :D:D:D:D:D:D:

Gość zachwycona PM
Welon mi też do końca nie podszedł i sama bym takiego nie założyła, ale też mi się wydaje, że do niej to pasowało.

i dlatego ja podalam link do kecki ktora ja zamierzam miec na swoim slubie. tez oryginalna a nie jak wszystkie zalosne habity po kostki, gorsety, welony oblesne i futerka... nie ma to ja krotka kiecka i delikatny maly bukiecik! tyle ;D

Gość zachwycona PM
To już kwestia gustu, czy długa czy krótka. Długa też może być oryginalna i ładna. Mi się krótkie nie podobają.

Gość ali29e9
hm.. ciekawe ale ten welon na stowe sama uszyla albo zdarla firanke bo nie wierze ze takie cos w dzisiejszych czasach szyja;p no chba ze w jakims niecywilizowanym kraju haha a takie sukienki to maja jakies wiesniary co ich na nic nie stac!!

jeszcze nie spotkalam dlugiej oryginalnej bo DLUGA a wiekszosc lasek idzie w dlugich dlatego zadna dluga nie bedzie oryginalna- no chyba ze nie w kolorze bialym to tak. ale tak to kazda jest taka sama... balowe kiece z firankami na łbie... z reszta, nawet jesli bym brala koscielny, to tak czy inaczej bym poszla w krotkiej. nie mam zamiaru podazac jak ciele za tlumem i kisic swoje zdrabne nogi w habicie

w dlugich kiecach moga chodzic stare panny mlode. baby po czterdziesctce albo jakies grube z cellulitem zeby ukryc to wszystko pod tym worem. a zgrabne piekne i mlode powinny ubierac sie wlasnie w takie kobiece sukineczki a nie chowac pod kloszem

Gość zachwycona PM
no i Twój wybór :) Mi sie krotkie nie podobaja na ślub i tyle. A welon nie jest obowiązkowy, ja np. nie bede miala wcale welonu :)

ali29e9 - jesteś żałosna, ale cóż - bywa :) Wyobraź sobie, że takie welony też są, poszukaj sobie w necie, dziecko. Widać, że dziewczyna chciała być skromna w kościele, potem zdjęła te koronki. Ma to swój urok - taka panna młoda w stylu ameryki południowej ;)

Gość zachwycona PM
Poza tym chyba ona właśnie nie jest taka, jak wszystkie, skoro się tak bulwersujecie. Ja przynajmniej nie widziałam drugiej takiej.

Gość a chyba jest w Polsce
a nie w Ameryce Południowej :o beznadziejnie wygląda totalna wieś

welon nie jest obowiazkowy bo nic nie jest obowiazkowe. nawet BIALA kiecka albo inne zalosne zabobony niebieskie pozyczone stare nowe brudne czyste... amulety hahaha :D

Gość zachwycona PM
Ta co pokazałaś też jest biała. Oczywiście, że nic nie jest obowiązkowe, nawet w gaciach możesz iśc, mi to na prawdę zwisa :)

uuuuuu;/:O beznadziejnie wyglada... ja tez preferuje tylko krotkie sukienki... dlugie habity z welonami i innymi dziwadlami sa zbyt pospolite i szkoda ciala chowac w te wory...

naprawde jest biala? no co ty. :D ja pokazywalam nie dla koloru, tylko dla fasonu. bo fason jest genialny.

Vivianaaa, widzę że jesteś mocno nastawiona na wyszydzanie całej otoczki ślubno-kościółkowej :) Naprawdę, nie musisz się aż tak zaperzać, już wszystkie wiemy, jaka to jesteś nowoczesna :P Też mam wrażenie, że to powszechne dziobanie na tym topie wynika z faktu, że dziewczyna wyłamała się ze stadka i kwoczki czują się osobiście urażone, jak śmiała! :D

Gość klikam ile wlezie
Panna mloda sliczna ,naturalna dziewczyna A wy zazdrosnice-blnd tipsiary Kazda z wywalonym cycem,w takiej samej kiecce...

Gość zachwycona PM
Dla Ciebie genialny, a mi się nie podoba. Rzecz gustu.

Stąd, że strasznie atakujesz tradycję, czyli ślubno-kościelne mody i zwyczaje :)

Gość smooth 31
piekna panna mloda :) nie jest wulgarna a jednak piekna i seksowna Koronki-cudo:)

to nie znaczy ze jestem nowoczesna. tylko ze nie podoba mi sie ta zalosna szopka slubno- weselna i inne chore polskie tradycje zwiazane np ze slubem. tyle :D

Gość zachwycona PM
A poza tym kto powiedział, że trzeba być na siłę oryginalnym ? Ta dziewczyna mnie urzekła, bo moim zdaniem wygląda naturalnie, uroczo i skromnie. Ja też zamierzam mieć skromną i prostą sukienkę, a we włosach kwiaty. I nie interesuje mnie, czy to będzie oryginalne, czy oklepane. Chcę po prostu wyglądać ładnie i dobrze się czuć. :)