Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachwycona PM

Patrzcie jaka skromna i piękna Panna Młoda !

Polecane posty

Gość zachwycona PM
Dla mnie sakrament w Kościele to nie szopka.

Gość kurczak zieleniec
bardzo ładna laska i fajnie wygląda. z klasą :)

Gość A tak w ogóle
A mnie się podoba i panna młoda i sukienka, tylko ten welon faktycznie jak firanka jakaś:) Niestety teraz jest w modzie pokazać całej rodzinie i księdzu najwięcej ciała ile się da, wszędzie te przezroczyste gorsety i cycki na wierzchu, uważam, że panna młoda powinna być elegancka a nie epatować seksem na prawo i lewo

Gość zachwycona PM
a dla mnie nie i nie życzę sobie, żebyś mnie z tego tytułu obrażała.

dla mnie to rowniez cyrk wielkie wesele slub kosicelny w bialej kiecy ciorajacej sie po ziemi... raz ze wlasnie to pospolite to dwa ze wcale nie ladne... pieknie np wygladali zuza i kamil z na wspolnej. jesli ktos nie oglada to podaje link http://m.se.pl/seriale/na-wspolnej-odc-1342-streszczenie-opis-kamil-i-zuz_159486.html zuza piekna krotka sukienka (tyle tez beret by zdjela...) i to zdjecie co podala viviana- rowniez piekna sukienka- to sie nazywa klasa i styl.

Gość zachwycona PM
Ślub Kocielny nie oznacza wielkiego wesela

Gość zachwycona PM
Tak obrażasz mnie, ekscytując się jaka to nie jest szopka.... Mnie też niebieska podwiązka nie obchodzi ani czy trzeba miec coś starego, bo do ołtarza idę, żeby zawrzeć sakrament małżeństwa z ukochanym mężczyzna i to dla mnie w żadnym razie szopką nie jest.

ale zwykle tak jest- rzucanie kasa przed kosciolem, bachory latajace dookola i zbierajace to, potem fotograf, wesele... wczscniej jakies blogoslawiensstwa od bab starych... ehhh cyrk jak zalewski :D

Gość zachwycona PM
Jak juz sie wypowiedziałaś i Ci sie nie podoba, to możesz opuścić ten topik, zamiast być agresywna.

w takim razie wg twojej teori obrazania tez moge powiedziec ze ty obrazasz rowniez mnie- bo masz odmienne zdanie, ekscytujesz sie jakie to piekne i wazne i ble ble- wiec rownie dobrze moge ja powiedziec ze ty obrazasz mnie.

Gość zachwycona PM
Ok, dziękuję za wyrażenie wielokrotnie zdania 🖐️

Przepięknie ubrana, sromnie i z klasą. Żadnych tipsów, wyzywającego makijażu, aż miło popatrzeć;)

Przepięknie ubrana, sromnie i z klasą. Żadnych tipsów, wyzywającego makijażu, aż miło popatrzeć;)

Gość maaaaania maaaania mani
błogosławienstwo od starych bab a ta stara baba jest na ogół matką PM :O bachory latają pod kościołem- nikt nie każe zapraszać z dziećmi na wesele i ślub A dla niektórych osób ŚLUB to zawarcie SAKRAMENTU i dlatego chcą go miec w kościele . A nie dlatego ,że w kościółko to fajnie na fociach wygląda :O:O:O:O ludzie co za ciasne umysły niektórzy mają

Gość a mnie bawią snobki z pretensj
ami do wielkiego świata :) Tradycyjne obrzędy wiochą im śmierdzą, nie ma to jak dobra szydera, nie? ;) Wtedy od razu im się wydaje, że Paryżem będzie od nich zalatywać, elegantki polskie z koziej wólki :D Żenua :O

"rzucanie kasa przed kosciolem, bachory latajace dookola i zbierajace to, potem fotograf, wesele... wczscniej jakies blogoslawiensstwa od bab starych... ehhh cyrk jak zalewski " No cyrk, cyrk.... A Pani to nie wiem, co tu jeszcze robi. Nie na pokazie w Mediolanie? :classic_cool: Tam starej baby Pani nie uświadczy, nie będzie Pani w oczyc koleć. Szydzić z tradycji, rodziny, skromności. To jest dopiero wiocha. Ale to takie modne teraz :)

Gość zachwycona PM
No dokładnie, to jest teraz modne

A ta panna młoda z wklejonego tu linku z serialu wyglądała jak pierdolnięta w tym berecie i reszcie i jakby zapomniała z jakiej właściwie okazji się ubrała :) Ale żeby to przyznać trzeba mieć odrobinę odwagi, a nie leczyć kompleksy snobowaniem się na gusty rodem z TVN-u, pajaców Jacykowów i innych takich :) Tyle.

Mnie osobiście podoba się jak ta dziewczyna zdjęła ten hiszpański welon to wtedy nawet taka zabudowana góra mi nie przeszkadza tak bardzo. Choć bez tego wygląda lepiej. Ale bez przesady by drzeć koty o kieckę tej dziewczyny, halo kafeterianki nie kłóćcie się bo nie ma o co . Niech sobie każdy ubiera co chce.

Gość takaPrawda
a pan mlody ma zeza jak ja pierdole

Gość a moj jest rudy i
bardzo szczupły i co z tego?? goowno ci do tego, mi sie podoba i go kocham :D

Gość bardzo ładna
delikatna uroda, skromna suknia - mnie się podoba. od razu mówię, że ja do ślubu idę w krótkiej klasycznej sukience ołówkowej. bez welonu. ślub kościelny. ale kiecki z cyckami na wierzchu i wycięte z przodu to dla mnie szczyt wiochy.

Gość A tak w ogóle
Tak źle to chyba jeszcze nie jest:) są jeszcze panny młode, które wolą skromną elegancję zamiast sukni pt. "cyce na wierzchu" :D