Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachwycona PM

Patrzcie jaka skromna i piękna Panna Młoda !

Polecane posty

Może i mój poprzedni post zabrzmiał tak jakbym wszystkich wrzucała do jednego wora. Za co przepraszam. Ale rozejrzyj sie wokół ilu jest takich obłudników, którzy zasłaniają się wiarą.

Zresztą popatrz na reakcje bab dotyczącej wyglądu PM na filmiku, który tu zamieściłas. Ciebie ujęła skromnosć, ale dla innych już jest zbyt skromnie? Dlaczego? Bo w tym dniu najważniejsza jest kiecka, trzeba wyglądać jak księżniczka. Trzeba być najpiękniejszą.

Gość zachwycona PM
Ok, rozumiem. Ja również nie pochwalam traktowania ślubu w Kościele jako pięknej otoczki i fajnego tła do zdjęć.

zeby to jeszcze bylo ''fajne tlo do zdjec''.. :D:D:D ja nie uwazam sie za nowoczesna, niby dlaczego tak ktos o mnie napisal? bo nie bede brala koscielnego w typowej bialej kiecce to od razu znaczy ze jestem nowoczesna ? haha... nie- od dziecka wiedzialam ze zadnego takiego cyrku JA wyprawiac nie zamierzam jak inni. I tyle. Dla mnie to jest głupota niepotrzebna do niczego i bede to powtarzac tyle razy ile bede chciala a innym nic do tego bo to moje zdanie i moge je wypowiadac. :):):)

Gość zachwycona PM
No i co z tego ? Rób sobie, jak chcesz i daj spokój innym. Ja się nie wyśmiewam z Twoich wyborów.

Gość baby do garów
a nie kłócić mi się tu

Gość zachwycona PM
do garów, bo co ?? Weź już stąd idź jak Ci się nie podoba, bo trujesz jedno i to samo i do tego prowokujesz. Nudzi Ci się, czy co ?

Gość zachwycona PM
to znajdź sobie inny topik do zabijania nudy

mam takich kilka :D nie wygonisz mnie stad, to publiczne forum takze moge na nim pisac co chce :D

Rzeczywiście urocza panna młoda :) Widać, że to dla niej ważny dzień. Patrząc na ten filmik czuję się, że w tym wypadku nie ma przerostu formy nad treścią.

Gość już żonka.....
Mnie się podoba suknia i welon, panna młoda też jest ładna, nie wiem, co od niej chcecie, osobiście też mam inny gust, na swoim ślubie miałam suknię Farage model 2000, ale te też jest piękna, zupełnie inna, ale ma swój urok. Krótkie suknie także mi się nie podobają, na ślub cywilny jeszcze tak, ale na kościelny moim zdaniem nie pasują.

Gość uderz w stół się odzezwa
kimże wy ludzie jesteście aby osądzać innych? kto wam daje takie prawo?

Gość bardzo ładna i elegancka
suknia, caly slub w dobrym guscie, miło popatrzec.

Gość zachwycona PM
To sobie pisz jak nie masz innych rozrywek, to co piszesz świadczy tylko o Tobie :)

Gość ależ ona wygląda normalnie
o co ten szum?? przeraża mnie jedynie to, że to są jeszcze dzieciaki:(

Gość ten watek zazdrośnic to porażk
a skąd wiesz ile maja lat ?

ta wcale nie jest krotka... i material jak jakas staroswiecka firana... ochyda. a fason jak pingwina wdzianko :D hahahah

Gość popieram cie vivianna
ale największe wdzieki jej widac przyjrzyj sie dokladnie :D a o to ci przeciez chodzi zeby wdzieki pokazywac :D

oczywiscie nie wszystkie ladne sa tylko np numery - 1,2,9 (z pierwszej strony tylko podalam bo nie chce mi sie ogladac wszystkich stron)

Viviana nawet jak założysz super elegancką krótka suknie slubna, to nic nie zakryje Twojego hasioka w gębie, wiec może od razu wystąp na swoim ślubie w worku śmieciowym.

a kto pow ze chce zakladac super elegancka kiecke ? chce zalozyc to, co mi sie akurat bedzie podobalo i w czym sie bede czula dobrze- a w krotkich sukienkach tak jest. atakujecie mnie tylko dlatego ze nie jestem ulozona anielica kochajaca ojczyzne i zakichana polska tradycje. kontrowersja i tyle. i dlatego trzeba mnie zmieszac z blotem. ah ta ''polska'' ludzkosc :D

Dziewczyno nie rób z siebie ofiary losu. Ja też jestem zwolenniczką krótkich sukienek i wielce religijna też nie jestem, i nie zamierzam iśc do kosciola po slub. Ale po Twoich postach wnioskuję, że na siłe chcesz przekonać do tego inne dziewczyny, które zamierzają ślubować. Są takie, które maja w dupie kosciol, są takie, dla których jest on bardzo ważny. I są takie które same sobie przeczą, czyli robią z siebie księżniczki, bezy wybrokatowane i idą do ołtarza ślubować. Ale Ty nic z tym nie zrobisz. Nie ma sensu tutaj się rzucać mięsem i szarpać kto ma większą racje. Haha nie uważam, że jesteś kontrowersyjna;-) tym bardziej, że sama tak o sobie piszesz, nie Tobie to oceniać :-P

Gość popieram cie vivianna
Wlasnie popieram powyzszy wpis ! Mozesz zalozyc na siebie piekna suknie ale sloma z butow i tak ci wyłazi , wiesniaro :)