Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachwycona PM

Patrzcie jaka skromna i piękna Panna Młoda !

Polecane posty

Gość zachwycona PM
Nie wiem co jest niby takiego kontrowersyjnego w chadzaniu do ślubu w krótkich kieckach ? :) Znam dziewczyny, które miały krótkie sukienki, brały śluby cywilne, ale jakoś żadna z nich nie uważa tego za powód do gnojenia innych, którzy chcą się tradycji trzymać, czy zrobić inaczej, niż one. Zastanów się nad swoim zachowaniem.

hahaha :D po 1- ja nikogo nie chce ani nie zamierzam przekonywac do czegokolwiek- jak tylko pisze swoje zdanie, ale skoro tego nie rozumiecie to jak widac nie potraficie czytac ze zrozumieniem ;p po 2- ''Wlasnie popieram powyzszy wpis ! Mozesz zalozyc na siebie piekna suknie ale sloma z butow i tak ci wyłazi , wiesniaro '' ten wpis mowi sam za siebie. i kto tu jest wiesniara? :D po 3- ''Nie wiem co jest niby takiego kontrowersyjnego w chadzaniu do ślubu w krótkich kieckach ?'' no widocznie cos jest, skoro sie tak wszyscy tutaj oburzyliscie jak tylko wklepilam link z krotka kiecka. jakby to jakas patologia byla, zbrodnia. na stosie takie jak ja palic! :)

Gość bir
jestes naprawde piekna masz dziewczyno urode a suknia jest przepiekna,wogole mialas slub ze hej ,az leska sie zakrecila w oku zycze wam dlugich lat w szczesciu i zdrowiu,i milosci a tak na marginesie bardzo pasujecie do siebie

Viviana napiszę Ci tak żebyś zrozumiała :-) Wpadasz tu, wyśmiewasz, krytykujesz w sposób godny pożałowania i przeklinasz, a potem odwracasz temat od dupy strony i robisz z siebie wielce uciśnioną, na którą wszystkie się tu uwzięły. Dobrze się czujesz? Nie rozumiesz, że ta krótka sukienka, którą tu wkleiłaś nikogo nie oburza tak jak ten Twój wcześniej wspomniany HASIOK W GĘBIE i prostacki sposób konwersacji:-) ? Musisz być jakąś masochistką, bo sama się podkładasz i jeszcze się prosisz o baty.

TAK, dokladnie- uwielbiam to, po to tak sie zachowuję własnie :D:) nareszcie mnie ktos rozszyfrował :D jejeje! :):):)

Gość teregere
Piękna młoda para i piękny ślub !!!!

Gość jej0aq
To jesk klasa. Widać, że to zamożny ślub i wesele, a panna młoda jest skromna... Pięknie :)

Gość Zachwycona PM
Tak tak, chciałabyś być "kontrowersyjna" ale niestety przykro mi, ja nic kontrowersyjnego nie widzę. To Ty się oburzyłaś i przez 4 strony topiku piszesz jedno i to samo, nie kulturalnie się wyrażając o innych i prowokując. Jeżeli Ci nie zależy, żeby nas do czegokolwiek przekonywać, to zaakcpetuj może fakt, że ktoś chce wyglądać inaczej , niż Ty i przestań pluć jadem. I jak oczekujesz czegoś od innych, to najpierw zacznij od siebie.

haha ja niczego od was nie oczekuje a tym moim ''jadem'' to sobie moge pluc gdzie chce i ile chce :D aaaahh!!! :):):):):):):):):):):):)

dlugo mnie tu nie bylo bo az dobe! :D ale cos mi sie dzialo z kompem i byl w naprawie ale juz dziala! hura :D bede mogla znow pluc jadem :D:):):):***

Gość Zachwycona PM
Siedzisz tu, podbijasz temat od 4 stron i poczytaj, jak się zachowujesz. Wątpię, czy z Tobą jest do końca OK, więc kończę dyskusję. Wesołych Świąt życzę 🖐️

Gość Zachwycona PM
22.12 o godz. 19 z minutami napisałaś "Tolerancję trzeba mieć" Proponuję zacząć od siebie ;)

hahaha ze mna jest w zupelnosci ok, wiec sie nie martwcie :D jakich wesolych swiat co to jest w ogole hahah :D:D:D ahhh!! jaki zaszczyt byc uznana za ... nawet nie pamietam co;p ale zaszczyt ;D:)

Gość gość
Hej. A jak tam młodzi z pierwszego filmu na początku? Bardzo ładna dziewczyna i suknia też.

Gość gość
Całkowicie nie w moim stylu ale o gustach się nie dyskutuję więc nie chcę krytykować czyjegoś. Najważniejsze że pannie młodej podoba się ten strój bo w końcu to jej dzień ale osobiście nie ubrałabym się tak

Gość gość
Jak dla mnie ta koronka nie pasuje do tej sukienki - jeśli chciała się mieć zabudowaną sukienkę sobie uszyć górę np. z muślinu, który jest gładki.Bo ta koronka "gryzie" się z delikatnym, zwiewnym materiałem reszty sukni. Welon moim zdaniem też za "ciężki" do tej sukienki. A jest ona na prawdę piękna, delikatna ale jakoś tak te koronki odbierają jej tą lekkość i dziewczęcość.