Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieLubieNiedziel

Dziecinada :O

Polecane posty

Piszę na czarno, sama sobie wieszam sznur na szyi, trudno A więc ! Jestem w 3 klasie LO, w tym roku do nas do szkoły przyszedł K., jest w 1 klasie. Na początku nie zwróciłam na niego uwagi, gdyby nie pewna rozmowa , a mianowicie siedziałam na schodach, koleżanka usiadła mi na kolanach i przytulił nas kolega . K. akurat przechodził i pyta co to za zbiorowy seks , to coś zaczęliśmy się śmiać, chwila rozmowy jeszcze o tym i ja w końcu pytam co on taki zainteresowany i czy chce się przyłączyć, a on, że nigdy nie odmówi No ale to nic, bzdura, zwykłe żarty, tylko właśnie w tym momencie go ZAUWAŻYŁAM, Od tego czasu mówimy sobie cześć, jakieś uśmiechy itp. A ja.. wariuję.. wariuję jak go widzę, kocham jak się uśmiecha, chciałabym, żeby cały czas był obok ... Problem tkwi w tym, że on jest taka gwiazdą szkoły, chłopak naprawdę przystojny, śmiały, zabawny, towarzyski a ja ? Na pewno nie piękna, raczej przeciętna ... raczej nieśmiała... na tyle, że boję się do niego bardziej zagadać niż cześć, nawet na nk mam opory, żeby napisać. Wiem, rodem z gimnazjum nie sądziłam, że w tym wieku mnie to spotka Jak myślicie spróbować do niego zagadać choćby na nk ? Czy dać sobie z góry spokój skoro dobrze wiem, że dziewczyn to on ma na pęczki ? :O

Gość by the way .....
oj tam wcale nie dziecinada , zagadaj ;) wiesz to nigdy nic nie wiadomo :)

Chyba najpierw zrobię to na nk, napiszę mu życzenia na święta i dorzucę coś od siebie, np. to, że strasznie podoba mi się jego imię, co nie będzie kłamstwem, bo tak jest. Może jakoś rozwinie się rozmowa wirtualna a po powrocie do szkoły po świętach będziemy gadać już normalnie ...

,,nie sądziłam, że w tym wieku mnie to spotka" no juz nie rob z siebie kobiety w srednim wieku:) zagadaj, co ci szkodzi

Gość by the way .....
no właśnie dodaj jakiś wątek odnośnie imienia np ;) to wcale nie jest głupi pomysł :) A ja Ci życzę powodzenia 🌼

No nie robię :P Ale takie akcje to ja ostatni raz miałam na początku gimnazjum :P czyli jakieś 5 lat temu :D myślałam, że dorosłam trochę :P:P No, zagadam... muszę :O nie mogę tak bezczynnie czekać, to nie w moim stylu :D

To ja nie dziękuję :D Podziękuję jak się uda chociaż nawiązać kontakt :D W sumie on jest taki sympatyczny, że mi sama przyjaźń czy kumplowanie z nim starczyło :) Fajnie mieć wokół siebie takich pozytywnych ludzi.

Gość A tak w ogóle
A jak ma na imię? hehe :)