Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zła...smutna...zrezygnowana

Kobiety płaczące przez facetów...

Polecane posty

Gość Zła...smutna...zrezygnowana

Niech stanie się to miejscem, gdzie możemy wyżalić się na facetów do woli. Pozwólcie, że ja rozpocznę: mój facet zdecydowanie za dużo pije. Po pierwsze wydaje na alkohol dużo pieniędzy, a po drugie, po alkoholu staje się agresywny. Nienawidzę, gdy to robi; podczas kłótni rzadko kiedy daje mi dojść do głosu, bo to „zawsze on ma rację, dlatego też to ja zawsze muszę dążyć do zgody, on jest cholernie honorowy; traktuje mnie jak małe dziecko. Ostatnio na ulicy podnosił głos dotąd, dopóki nie założyłam czapki. Poczułam się jak jego córeczka; często stawia znajomych ponad mnie. Mamy okazję spędzić wspólnie miły wieczór (nie mieszkamy razem, jest więc to dla nas szczególnie ważne), a on zaprasza znajomych. I podczas gdy on wielce angażuje się w rozmowę z nimi i chleją, ja siedzę przy komputerze i powstrzymuję łzy jak głupia... coraz bardziej zaczyna mnie to denerwować, ale nie potrafię z nim zerwać, bo mimo wszystko go kocham.

Facet który wywołuje płacz u kobiety jest nic nie wart. Po co być z kimś kto sprawia Ci przykrości, na dłuższą metę nie ma to sensu, ale większość kobiet to chyba ślepe kury... które przedkładają czyjeś dobro nad swoje, a potem wielkie cierpiętnice.