Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marionetka2929

sprema w dni plodne a ciaza

Polecane posty

Gość marionetka2929

wczoraj ( w dni najwiekszej plodnosci) kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia. kiedy skonczyl mial na palcu troche spermy i dotyknal mnie zaraz przy wejsciu do pochwy. Szanse na ciaze niby sa ale nie wydaje mi sie, zeby byly duze... spermy nie bylo duzo i przy wejsciu do pochwy.. jak bedzie dziecko to tragedii nie bedzie oboje jestesmy dorosli. chlopak bardzo duzo zarabia. nie zabezpieczamy sie bo wyznajemy teorie ma byc to bedzie. i tak dzisiaj o tym mysle i doszlam do wniosku, ze nawet fajnie by bylo... bo sami to sie nigdy nie zdecydujemy.. sadzicie ze sa jakies wieksze szanse? pozdrawiam goraco

Gość żalisz się czy sie chwialisz
?

Gość Prrrrrrrrrrr
Jeśli masz 29 lat i macie szmalczyk, to dziecko nie jest problemem. My też nie mogliśmy się świadomie zdecydować na dziecko, potem uznaliśmy, że odstawiam tabsy i niech się dzieje co chce :) I teraz mam dzidziochę :)

Gość ania25wrocwol
niestety nie wiem czy duze sa szanse a jestem w podobnej sytuacji :( moze ktos sie wypowie? wydaje mi sie, ze niestety male...

Gość Bardzo dobrze
fifty fifty

Gość Rrrrrrrrrrrrrrrrrr
Myślę że nie ma co się martwić. Ale zawsze lepiej się zabezpieczać bo nawet bez wytrysku w pochwie cześć plemników wypływa wraz ze sluzem jeszcze przed wytryskiem. wiem ze gumki sa niewygodne .. moze pomyśł o tabletkach antykoncepcyjnych i będzie spokój :)

Gość juwenturaaaaaaaaaayeaaa
50 na 50 co za brednie opowiadasz. 50 to jest jak sie spusci w srodku a w tym wypadku to moze jakies 10 procent.

Gość Rrrrrrrrrrrrrrrrrr
musiała byś mieć wyjątkowego pecha

Gość Rrrrrrrrrrrrrrrrrr
za klika dni zrób test i będziesz wiedziała

Gość marionetka2929
ale ja napisalam, ze dziecko nie jest problemem dla nas. Nie uzywamy gumek bo oboje nie lubimy i nie chcemy. co do antykoncepcji hormonalnej to wolalabym zaczac od teraz starania o dziecko niz to brac. jesli bedzie dziecko to jak najbardziej bedziemy sie cieszyc... jesli nie to nie zmartwi mnie to bo jeszcze sie nie staramy... przynajmniej nie oficjalnie... wiem, ze oboje o tym myslmyi ale trudno jest powiedziec "tak zaczynamy tu i teraz"

Gość Rrrrrrrrrrrrrrrrrr
no to w czym problem!! nie masz co się martwić jeśłi macie wplanach dziecko to kochajcie się jak chcecie, tylko uważajcie jeśłi nie teraz jeszcze chcecie. a tak to można się bawić na całego... je też tak się bawiłem i jakoś udawało nam się kilka lat szaleć do woli. ale może tak później być że jak będziecie chcieli mieć dziecko to wam nie będzie wychodziło. Tak nieststy często bywa

Gość bandziorka
marionetka2929 Ile on ma lat?

Gość Rrrrrrrrrrrrrrrrrr
wygląda na to że chyba 29??

Gość bandziorka
marionetka2929 Z Jakiego jest rocznika?

Gość Rrrrrrrrrrrrrrrrrr
a może ma niecałe 19 albo mnie?? mam nadzieję ze nie myśłi że przy sexie oralnym tez można zajść w ciąze? ;)

Gość marionetka2929
rrrrrr ty inteligencja nie swiecisz wiec prosze nie wypowiadaj sie. moj chlopak ma 31 lat.

Gość harbertavelobcas
do pana/pani Rrrrrrrrrrrrr skad sie biora tak tepi ludzie jak ty? :D niezle sie usmialam czytajac te twoje bezsensowne wypociny co do autorki... szanse sa, byly to dni plodne wiec obecny bylsluz plodny ktory wspomaga plemniki w dotarciu do celu. takze poczekaj do dnia miesiaczki i lec po test ;) ja cie dobrze rozumiem tez nie moglam sie zdecydowac ale "jak bedzie to bedzie" no i jest ;) nie zaluje i ciesze sie bardzo sami nigdy bysmy sie nie zdecydowali. Trzymam kciuki za twoja "wpadke" :)

Gość kobieta.
wiecie z tym to róznie jest.. tak jak pisal ktos wyzej wystaczy ciutke ze sie uda a nie keidy trzeba ląc i lać:P i nic z tego nie ma... w moim przypadku bylo ze za pierwszym razem zaszłam w ciaze ,kolezanka np juz dwa lata sie stara o dziecko... a kumpela ostatnio mi mówiła ze w czasie dni nie płodnych 5 dni przed okresem zaszła w ciaze.... napewno najlpeszym czasem na zajscie z ciaze to u kobiety do 25roku zycia powyzej robi sie juz pod górke... ale kazdy lekarz mowi co innego... teraz staram sie o drugie dziecko ,ale łatwo nie jest... a pierwsze dziecko urodziłam w wieku 25lat i za pierwszym razem sie udało,fakt ze drugie dziecko staram sie z kims innym ,bo jestem po rozwodzie. zobaczymy co z tego wyjdzie::)pozdrawiam