Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamiła

Bransoletki lilou złocone - ma ktoś ? Zachodzą? Są trwałe?

Polecane posty

Bransoletki lilou złocone - ma ktoś ? Zachodzą? Są trwałe? Chodzi mi o coś takiego http://lilou.pl/web/pl/product/show/id/235/tag/raknroll-model-maly-pozlacany-1%2C5-cm. Te zawieszki sa niby pozłacane, ale czy to nie zachodzi jakoś? Są trwałe? Zamawiam sobie właśnie taką bransoletkę i 3 zwieszki do tego, ale trochę się obawiam, czy mi to szybko nie zajdzie.....

Gość trrrrrrrrrr
moja kolezanka ma 3 zawqieszki, w tym 2 złote i sie nic nie wytarło Ma to juz chyba z 0,5 roku

Gość trrrrrrrrrr
pozłacane miało być

Właśnie w tym problem, że srebrnych rzeczy nie nosze.... tylko złote a u jubilerów takiego czegoś wogóle nie widziałam....

Gość trrrrrrrrrr
tak, jak pisałam pozłacane nie schodzą ZŁO(TE tez są:_)

Gość kasisiaja
lepiej kupic drogie raz ,niz bubel na miesiac ogolnie zolte zloto jest brzydkie

To czy złoto jest ładne czy brzydkie to kwestia gustu i o tym się nie dyskutuje. Dla mnie np srebro jest brzydkie i co z tego..... Właśnie się obawiam, że może to być marnej jakości. Tak jak i tu tak i ogólnie w internecie są iopinie i dobre i złe. Dzięki za udzielenie odpowiedzi :)

Gość barrab
Pozlacana bransoltke lilou kupilam niecaly rok temu. Musze przyznac ze zaluje ze nie oddalam tych paru stowek biednej babci ktora prosila o pieniadze niedaleko sklepu w Katowicach :( Jakosc paskudna juz po dwoch miesiacach zaczelo sie wszystko scierac i rysowac. Zawieszka jakos sie trzyma ale zapiecie w ksztalcie kolka przez ktore przechodzi cos w rodzaju patyka jest juz kompletnie zniszczone. Po pol roku przestalam ja nosic!!! Pierwszy i ostatni moj zakup :( Moja kolezanka ma srebrna i musze przyznac ze wygada zdecydowanie lepiej.

Gość Melua
Nie kupujcie nic Lilou!! Ja kupiłam parę rzeczy, przez chwilę zachwyciłam się marką. Srebrne zawieszki bardzo szybko się rysuję i zaczynają wyglądać jak po wygrzebaniu spod gruzów, grawer staje się niewyraźny. Srebrna bransoletka za 200 zł zepsuła mi się (rozpadła na parę kawałków bez żadnej przyczyny) po kilku razach ostrożnego użycia. Firma reklamacji nie uznała, pieniądze poszły w błoto!!!

Gość gość
Dobrze wiedzieć.

Gość gość
Uważam, że jakość nie jest najgorsza, natomiast super tez nie jest ;) akurat w mojej bransoletce pozłocenie zawieszki się nie zmywa, ale za to nieziemsko rysuje ;) mimo, że zdejmuje ją do kąpania sie i tak dalej ;) jakość sznureczka to juz inna historia :) po miesiącu kolor różowy zmienił sie na brudny szary, więc trzeba go wymieniać dosc często :)

Gość Gośka

A ja wam dziewczyny polecam takie bransoletki ale ze stali chirurgicznej 316l  noszę je cały czas nie rysują się kolor nie schodzi i cena jest niska A naprawę jakość jest MEGAA mam łańcuszki bransotelki i całą resztę wszyscy myślą ile mam złotą A to stał i nie widać różnicy naprawdę polecam .😉