Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika00

Trace swoja pewność siebie przy innych dziewczynach:(

Polecane posty

Gość kika00

Ogólnie nie mam niskiej samooceny,nie jestem brzydka, jestem rozmowna i wgl nie jest źle...ale gdy rozmawiam z jakimś chłopakiem i przychodzi jakas ładna dziewczyna,wtedy czuje sie gorsza,odstawiona na bok i niepotrzebna..:(

Gość przczmaj
...wydaje mi się że każda z nas tak ma....być może te ładne też czują się tak w twoim towarzystwie,

Gość kika00
No i chciałam się dowiedzieć,czy wy też tak macie....i wgl czy doradzilibyście mi coś,zeby zachować tą pewność siebie przy tych innych dziewczynach..

Gość kika00
z lubieżnym uśmiechem na ustach biegam z wykrywaczem min po zaśnieżonych łąkach i wykopuję spod śniegu zamarznięte krowie placki

Gość kika00
to powyżej to podszyw...zresztą sami się domyślicie po głupich tekstach,że to nie ja napisałam...:o

Gość kika00
tak się akurat złozyło, że ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość kika00
to tez podszyw

Gość kika00
o 17:15 to też podszyw

Gość kika00
muszę nadmienić iż bardzo pięknie gram hejnał na wuwuzeli :)

Gość kika00
gdy widzę śliczna dziewczynę wówczas oddalam się pośpiesznie w podskokach z przytupem na lewą nogę, popiskując przy tym panicznie i nerwowo merdając swoim kosmatym ogonkiem :(

Gość kika00
to podszyw tez

Gość bla bla bla bla blaaaaaaaa
Hmmm.. widzę,że trzeba zmienić nick, gdyż,iż,ponieważ na tym forum przesaiduje człowiek,który ma problemy z psychiką... Teraz pytanie do Ciebie DROGI PODSzYWIE?! Mamusia Cię biła w dzieciństwie,czy poprostu masz tak zryte poczucie humoru? Pozdrawiam środkowym palcem parapecie :D

Gość będzie, będzie ?
wgl to w ogóle wiecie taki joł joł slang . a podszywy dobre hahaha :D

Gość bla bla bla bla blaaaaaaaa
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!