Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia00000

czy dziewczyna w 3 klasie powinna ...

Polecane posty

czesc nazywam się Klaudia mam siostre o imieniu Marta która chodzi do 3 klasy podstawówki i sie mnie pyta czy w tym wieku powinna miec chłopaka? kto wie niech odpisze nara :-) ale nie ujawniam czy ona już ma dopiero po wypowiedziach :-)

Gość ryyypppka
nie powinna ;] dzieci w tym wieku chodzą po prostu dla przyjaźni czy coś takiego, nic przeciez ich nie laczy

Gość kljhuygfgfhjk
spierrrrrrrdalaj

Gość inna kobietaaaaaaaa
bedac w tym wieku tez mialam chlopaka, ale nawet nie trzymaliosmy sie za rece, i nic z tych rzeczy, moze miec chlopaka, ale bez przesady niech nie robia nic niedopuszczalnego bo to niszczy wszytko :) pozdrawiam i nara :)

Gość hahahhaa nie moge z tego
hahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha Nie no! trzymajcie mnie,bo padne ! hahahahhaaahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha... weź powiedz tej swojej siostrze,żeby do nauki, do książek zasiadła a nie chłopaki jej w głowie...ja w jej wieku sie jeszcze lalkami bawiłam :D

Gość filp filp filip
glosowac moga tylko zalogowani uzytkownicy

Gość ryyypppka
noo to sie zalogujcie xD naprawde warto xD za kazdy oddany glos na 5 place 100zl! :D:D

A co to za różnica? W tym wieku to takie "udawane chodzenie ze sobą". Bezsens taki, że nie robi różnicy czy ma miejsce, czy też nie. Sama pewnie też jeszcze podstawówki nie skonczyłaś. :P

Gość Ertent
W tym wieku jeszcze potrzeby seksualne dziecka są ukryte. Powiedz jej, by zajęła się szkołą. Dopiero w wieku 12-13 lat odkrywa się płciowość dziecka, na chłopaków przyjdzie czas w gimnazjum czy liceum.

Gość kika00
sory ale nie ma czegos takiego jak przymus mienia chlopaka, ja nigdy nie bede mial np.

Gość ale wy jesteście okropni
i chyba sami jesteście zboczeni, skoro "chłopak" trzecioklasistki kojarzy Wam się jakoś perwersyjnie, zboki. Nic w tym złego, że dziewczynka ma sympatię - to że nie jest to małżeństwo i daleko im do zamieszkania razem czy choćby seksu, to naprawdę nie znaczy, że macie się czuć lepsi od tych dzieci. Lepiej, gdyby wyzywali się nawzajem, wiele dziesiąciolatek mówi, że się prędzej porzyga niż pocaluje chłopaka, i to jest lepsze Waszym zdaniem? Niech chodzą ze sobą po swojemu. Czy powinna? Moim zdaniem to jej osobista decyzja, nei ma na to norm.

Gość Ertent
Ja też nigdy nie będę miał...