Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś mi pomoze : (

Co zrobić ? totalnie nie wiem , co mu napisać :(

Polecane posty

nakreślę krótko sytuację : poznaliśmy sie , było super, bylismy mega szczęsliwi, razem 1,5 roku chociaż trochę przed zerwaniem się klocilismy, impas trwał kilka miesięcy, w koncu nie wytrzymałam, miałam go dość, zerwałam. mineły 2 miesiace . zaczęłam zanim tęsknić, chciałam wrócić , a on że nie wie...że teraz nie chce sie z nikim wiązac a jednak prawie codziennie piszemy na gg. znaczy cięzko to nazwać pisaniem. piszemy jak obcy ludzie, sztucznie i chlodno... nie chcę go naciskać już. a ostatnio zobaczyłam że nie mamy o czym rozmawiać. zupełnie. w końcu pomyślałam że czas sięz tym pogodzić. a on znowu napisał "jakby co jestem" czyli oczekuje , że ja napiszę? zalezy mu? odpisać mu teraz czy za jakis czas? nie wiem co robić juz...

odpisać mu jak bedzie czy pod jego nieobecnosc?

jeśli Ci na nim zależy nie czekaj na jego gest, pisz!!!! trzymam kciuki zeby ulozylo Ci sie jak najlepiej. sama jestem w podobnej sytuacji, tylko ze ja juz wiem ze nie bedziemy razem:(

czemu nie bedziecie ? :( chcę go odzyskać, na początku myślałąm że bede mu gotować, dbać o niego, robić wszystko czego nie robiłam dawniej , a on i tak mnie wtedy kochal, ale teraz z każdym dniem tracę siły i nadzieję, jak tak dalej pójdzie to moja energia zamiast na to by uchylić mu nieba pojdzie na zjednanie go ... :(

napisał mi do której dzisiaj pracuje i adres. napisał mi to o 2 nad ranem jak nie byłam na gg. i cały dzień na uczelni . ciekawe czy czekał :P co mu napisać? że nie mogłam przyjechać?