Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krosssnowa9

Czemu jak ktoś jest gruby to piszecie, że nie jest a jak ktoś ma fajną figurę to

Polecane posty

Gość Krosssnowa9

wyszukujecie mankamentów? juz dawno to zauwazyłam. jak dziewczyna jest przy kości, to każdy pisze że wcale nie jest taka gruba, że nie musi chudnąc,że ma ladne włosy ładne oczy, że fajnie wygląda. a jak zdjęcie da dziewczyna szczupła to pełno hien. a to że figura okropna, ze biust nie taki, że brzuch nie taki, że nogi nie takie. dosłownie wszystko nie tak. ja kiedyś dałam swoje zdjęcie do oceny. waże 52kg przy wzroście 169 a od razu sie na mnie wszyscy rzucili. że cycki za małe, że ramiona za chudne, że nogi za grube, że brzuch wciągnełam bo naprawde pewnie mam gruby. a ogólnie to jestem dno i takie tam A figurę mam fajną, jestem szczupła, zgrabna i w realu każdy mi to mowi. A tu taka zazdrosc:O

Gość pozdrawiam kafeteryjne pasztet
Bo to zakompleksione , sfrustrowane i zazdrosne pasztety :D Szczerze to szkoda nawet poświęcać im temat :P Bez sensu zawracać sobie głowę kimś takim

Gość madzia4343443
bo jesli ktos jest troche przy kosci i ma sliczna buzie to jes ładna dziewczyna bo piekna twarz oczy włosy odciaga uwage od sylwetki. a jak zdjecie wstawi jakis brzydki chudy pasztet to jest sie do czego doczepic

Gość Krosssnowa9
Teraz temat ze zdjęciem załozyła dziewczyna o nicku slonc23e (sorry za literowki) Dziewczyna z buzi ładna ale gruba, no niestety sama napisała ze wazy pomiędzy 70 a 80 kg. Wszyscy jej piszą ze ma fajną figurę ze super wygląda itp. a dziewczyny szczupłe ktore dawały zdjęcia były krytykowane od stóp do głów

Gość ta koleżanka
To jest fakt. Jakieś tuczniki wklejają tu foty, na których pokazują dupę jak u starej murzynki po siedmiu porodach, a nagle odzywa się chór gejów i innych spaślaków piszących: "Łaaaał, ale masz seksowne bioderka"

Gość Krosssnowa9
No cóż ja wstawiałam zdjęcie bez twarzy, a zostałam zjechana za szczupłą figure

To zależy na kogo tutaj trafisz. Większość to grube stare babska i będą komplementować swoich. ;)

Gość bo jak ktoś ładny i szczupły
wstawia tu fotę, to wiadomo, że robi to żeby słuchać komplementów i napawać się naszymi zachwytami, a tu figę - lubimy utemperować takie zakochane w sobie laski, które nie mają ciekawszych zajęć niż dopraszanie się zachwytów obcych na forum. A jak wstawia gruba, to są dwie możliwości: albo jakaś "najpopularniejsza w klasie" robi jej głupi dowcip - i można królewnie dokopać mówiąc, że jej nielubiana koleżanka nie jest aż tak brzydka, jak chciałaby usłyszeć, albo dziewczyna naprawdę szuka wsparcia i wówczas nie ma sensu wpędzać jej w kompleksy dodatkowo - tak czy inaczej, piszemy, że nieźle wygląda.

Gość kika00
no bo bycie szczuplym nie jest dobre.

Gość wypraszam sobie Lookrecja
Jestem stara,ale figurę mam extra,podobnie jak większosć moich koleżanek,stra wcale nie znaczy,ze gruba. A ta dziewcyzna ,ktora załozyla temat moze pokaże swoje zdjecie,nie chce mi się wierzyc,ze jest zgrabna ,a inni ją skrytykowali.

Gość ta koleżanka
I tylko te biedne grubaski myślą, że naprawdę murzyńskie dupsko wielkie jak kredens jest seksowne:/

Gość Dzielnicowy Ludwik
Lookrecja, tak swoją drogą to fajne wrzuciłaś nowe foto w podpis. Chętnie zwilżyłbym Twoją intymną różyczkę, musi być urocza:*

Gość Krosssnowa9
nie,nie. nie wstawie już tu zdjęcia. tak zostałam zjechana że mam brzydką figure, a tak naprawdę mam bardzo ładną i jestem z siebie zadowolona, ale byłam ciekawa co napiszecie. a z resztą wiekszosc szczupłych dziewczyn jest tu krytykowana, nie tylko ja

Gość szczupłe nie zawsze jest ładne
grube też nie! To,że ważysz 52 kg nie sprawi,że będziesz piękna! Waga nie ma przełożenia na ładny wygląd, tak trudno to zrozumieć? Ładna może być zarówno dziewczyna ważąca 80, jak i 46 kg!

Gość to nie za to cię krytykowali!
Zazwyczaj najbardziej jedzie się po osobach nieskromnych, pewnych siebie i chwalących się swoim ciałem! Dlatego zostałaś skrytykowana, chcieli ci pewnie utrzeć nosa.

Gość a możesz wkleić link
do tego topiku co laska jest gruba a wszyscy ja chwala - ta co waży 70-80 kilo

Gość następna niunia
Jesteś pustakiem autorko! Skoro wiesz,że masz ładną figurę, to po jaką cholerę wklejasz tu swoje fotki? Takie jak Ty oczekują samych zachwytów, a potem się wkurzają,że ktoś miał czelność je skrytykować!

Gość każdy lubi coś innego
osobiście bardzo mi się podoba dziewczyna o pseudonimie słonc23e,dlaczego Cię to oburza?