Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła laska

obrzydzić teściówce życie - kto mi pomoże???? :)

Polecane posty

Gość zła laska

postanowilam zmienic taktyke.... kobieta ktora mieszka w domu mojego faceta, stara sie nim sterowac, manipulowac....nienawidzi mnie i sie z tym nie kryje. dokopala mi nie raz. ostatnio zagrozila ,ze gdy ja bede przyjezdzac ona bedzie wyjezdzac . na to ja ,ze nigdy wiecej tam nie przyjade i ze wole spac na dworcu niz tam. pojawil sie problem sylwka. ona nie chce sie wyniesc nawet n a ta jedna noc. doszlam do wniosku ,ze jej o to chodzilo zebym tam nie przyjezdzala. dlaczego mam dla niej to robic??? schowam dume w kieszen i za cel postawilam sobie uprzykszenie jej zycia ;) jade tam na sylwka...to ja na pewno wku.... a na noc wyciagne jej synusia na miasto ,zebysmy nie musieli sylwka spedzac z nia i pic z nia szampana :D bede robic wszystko o co mnie oskarzala.... ze niby specjalnie.... ale teraz to ja juz jej pokaze :D znacie jakies sposoby zeby dokopac tesciowce?

Gość zła laska
Może zrobić jej serię nagich zdjęć i opublikować na cichodajki.pl lub tego typu stronce? Jak myślicie?

Gość zła laska
dzieki za podszyw

Gość ...mloda mezatka...
to mieszkacie z nia czy tylko sie odwiedzacie? bo nie zrozumialam z tego co napisalas?? daj spokoj tesciowej i nie spedzaj z nia sylwka coz to za pomysl wogole zeby z tesciami spedzac sylwestr?? ja tam swoja tesciowa odwiedzam raz na dwa miesiae i jest calkowicie neutralnie, nikt sie nikomu nie narzuca wszytsko bez zgrzytow. kazdy sobie zyje wlasnym zyciem, i polecam taka opcje.

Gość zła laska
Nie wiem, co robić z tym Sylwestrem. Jak myślicie, czy jak upiję jej synalka, to będzie dostatecznie wkurwiona? A może znaleść jej kochanka, żeby się odpierdoliła ode mnie?

Gość zła laska
młoda mężatką mieszkamy niestety w różnych wioskach i musimy dojeżdżać do siebie, jakoś tak się utarło, że ja do niego przyjeżdżam. Na Sylwestra też się tak umówiliśmy, ale ta jego matka :/ :(

A tak naprawde to takie wazne dla Ciebie? Na pewno takie dzialania wplyna na Ciebie, swiadomie, badz tez podswiadomie. Nie szkoda Tobie zycie na taka dziecinade?

Gość ...mmmmhdjksa
bez sensu ten twoj pomysl... idzcie na jakas impre , bawcie sie sami a nie mysl o tesciwej...

Gość zła laska
DeMorai mnie ukoji tylko zemsyta. Wiesz, jaka ona jest podła dla mnie? Niedawno, jak jeżdziłam na grzyby, to przejeżdżałam przez jego wioskę swoim składakiem, jechałam z kolegą i rower się zepsuł, kolega powiedzial, że już nie da rady naprawić, chciałam pożyczyć rower od mojego, bo on ma górala, a jego matka się darła z okna NIE POŻYCZAJ ROWERU!!! Jak tak można traktować drugą osobę!!

Gość ...młoda mezatka...
jestescie małzenstwem i mieszkacie osobno?? dziwna sprawa.. niech kazdy sie zajmie soba jak juz ktos pisal... zyjcie swoim zyciem poki jestescie mlodzi a nie szukaj problemow na sile... a najlepiej wystarajcie sie o wspolne zamieszkanie....

Gość zła laska
Ja będę bawiła się w Sylwestra dobrze tylko i wyłącznie wtedy, jeśli będę miała świadomość , że uprzykrzę życie tej starej nudziarze :P

Gość zła laska
młoda mężatka to nie jest mój mąż, tylko narzeczony.

Gość ...młoda mezatka...
czyli to nie jest twoja tesciowa a ty jestes po prostu glupia... ehh dzieci... szkoda slow... daj zyc ...

Gość zła laska
nie mieszkamy razem. on wybudowal dom , na codzien mieszka na mieszkaniu sluzbowym. ta malpa nie zdazyla skonczyc swojego i juz nie skonczy wiec mieszka w jego domu, panoszy sie tam i rzadzi. wystarczy ze swieta spedzamy w hotelu ... nie chce aby on tracil fortune na hotele tylko dlatego ze wredna zdzira jest taka zlosliwa

Gość zła laska
przestan sie kurwa podszywac pode mnie ! masz az tak beznadziejne zycie podszywaczu?

Gość jastarnia
oby chlopak przejzal na oczy i niebral takiego cudaka na zone.

Gość zła laska
mloda mezatko to ty jestes mloda i glupia. moj facet jest dojrzalym facetem a daje soba rzadzic. przez 2 lata znosilam jej wyzwiska ,aluzje i inne sztuczne problemy. ale dosc tego! mam swoja dume i zadna stara jedza nie bedzie mna pomiatac

Gość zła laska
a żałuję że mamy swojej nie posłuchałam jak mówiła weź sobie chłopaka z naszej wsi bo w tej obok same niedorozwoje są

Gość zła laska
ale teraz mam plan na sylwestra dobije teściówkę ogniem sztucznym :)

dla mnie to śmieszne że mamusia pilnuje dorosłego syna a on nie reaguje. widac jest mamisynkiem bo inaczej by nie pozwolił na takie atrakcje

Gość zła laska
Teraz chłopaki z naszej wsi, co do mnie zarywali, jeżdżą z żonami jak paniska autami, co je na giełdzie kupili, a ja co, jeżdżę na swoim składaku od wioski do wioski, chłopaka autem nie jeżdżę, bo to stary bus do rozwożenia ziemniaków. To już wolę rowerem.

Gość zła laska
Nie jest mamisisynkiem, po prostu jego matka jest właścicielką pola , z ktorego on żyje i dlatego musi żyć z nia w zgodzie :(

Gość zła laska
ale wiecie co ta stara na polu uprawia maryche uprawia ale nie doniose na niom bo nam kasa siem skończy :)

Gość ...misza...
dziewczyno jestes albo taka pusta albo wypisujesz z nudow glopoty, bo az trudno uwierzyc w realnosc tego co piszesz... ehh nie zycze zadnemu facetowi takiej dziewczyny... smiech na sali:D

Gość zła laska
ale jak się wkurzę to go zostawię jest taki Władzio u mnie we wsi już wdowiec ma też kawałek pola i traktor ma:P

Gość zła laska
Wiecie co, ale jesteście, dziękuje za rady! Nic mi nie poradziliście!!!! :/ Jak mam obrzydzić życie tej jędzy?

Gość zła laska
i oko na mnie już dawno rzucił bo jak jadem na składaczku zawsze z kosom do płota podchodzi i tak dziwnie wąsa podkręca:P

Gość zła laska
a wsadze starej koktajl mołotowa w to tłuste dupsko i podpale o północy:P